Sivilceler nasıl geçirilir?

Gerçekten hastalık derecesinde sivilceniz yoksa karışmamak daha iyi. Kafaya takmaya gerek yok. Herkeste ara ara çıkar.

Hayır fazla sivilcem yok ama özgüven açısında bana çok kötü bir etkisi oluyor yarına kadar en azından azaltabilecek bir çözüm yok mu?
1 günde geçiren bir çözüm varsa söyleyin biz de uygulayalım.

En azından azaltamaz mıyım sivilceyi küçültemez miyim?

Diş macunu kurutur. Sirke de patlatıp akmasına sebep olur. Bu ikisi en azından çirkin şiş görünümden kurtarır. Tabii alışkanlık haline getirmemek lazım. Sivilcenin tipine göre de çözüm yolu değişir bu arada.

Diş macunu kurutur. Sirke de patlatıp akmasına sebep olur. Bu ikisi en azından çirkin şiş görünümden kurtarır. Tabii alışkanlık haline getirmemek lazım. Sivilcenin tipine göre de çözüm yolu değişir bu arada.

Sivilcelerim büyük değil küçük küçükler dokunmamaya özen gösteriyorum ama macun için iyi şeyler demiyorlar daha kötü yapabilirmiş Rus ruleti oynamak gibi macun kullanmak :D riskli o yüzden bulaşmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı