Sivilceler nasıl geçirilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilcelerim büyük değil küçük küçükler dokunmamaya özen gösteriyorum ama macun için iyi şeyler demiyorlar daha kötü yapabilirmiş Rus ruleti oynamak gibi macun kullanmak. :D Riskli o yüzden bulaşmıyorum.
Yani şimdi her yöntemin bir eksisi var. Evde deneyeceğin hiçbir şey garanti çözüm olmayacağı gibi daha kötü de yapabilir. Herkesin cilt tipi farklı olduğu için bu tür şeyler anca deneme yanılmayla anlaşılır.

Öyle bir şey demedimki makyaj malzemem yok ve alamam şu an.

Üstelik makyaj malzemesi kullanmak sivilce çıkartabiliyorlar o yüzden ben almayayım.

Bende pek sivilce ama bir akrabamda çok vardı yıllarca uğraştı ve uğraşıyor hala geçmedi. Sivilceler çığrından çıkmadan kontrol altına alın bence, doktora gidebilirsiniz.

Bende pek sivilce ama bir akrabamda çok vardı yıllarca uğraştı ve uğraşıyor hala geçmedi. Sivilceler çığrından çıkmadan kontrol altına alın bence, doktora gidebilirsiniz.
çok fazla sivilcem yok ki doktora gerek yok diye düşünüyorum en azından hastalık derecesinde

Belirli aralıklarla sadece su ile yüzünü güzelce yıka. Ek olarak sivilce kremi kullanabilirsin. Çoğu eczane satıyor.
Son olarak yastık kılıfını sık sık değiştir.
Kısa sürede geçirmenin imkanı yok ama dediklerimi yaparsan 3-4 gün içerisinde çoğu sivilce geçer.
Sivilceleri kesinlikle sıkma bu arada.

Makyaj yapmak dışında bu işi 1 günde halledemezsin. Eğer 2-3 hafta önceden öneri isteseydin doktora gidip cildine uygun krem almanı önerirdik.

Anladım sağ ol yine de şu an acnedur sivilce kremini kullanıyorum düzenli gece yatmadan önce sürüp sabah yüzümü yıkıyorum sivilceyi geçirmek için yaptığım tek bu.
Belirli aralıklarla sadece su ile yüzünü güzelce yıka. Ek olarak sivilce kremi kullanabilirsin. Çoğu eczane satıyor.
Son olarak yastık kılıfını sık sık değiştir.
Kısa sürede geçirmenin imkanı yok ama dediklerimi yaparsan 3-4 gün içerisinde çoğu sivilce geçer.
Sivilceleri kesinlikle sıkma bu arada.

Bugün hep yüzümü yıkadım zaten elimi yüzüme getirmemeye dikkat ediyorum. Bir de bildiğin çok pahalı olmayan sivilce kremi var mı? Şu an acnedur kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı