Sivilcesiz ergenlik geçirmek

canberk3123

Decapat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
320
Çözümler
1
Yer
konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Öncelikle herkese iyi akşamlar. 15 yaşındayım, kafamda veya vücüdumun herhangi bir yerinde sivice yok. Bunun sebebi nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeste olmak zorunda değil. Şanslısınız ve sivilce olmadan atlatıyorsunuz :)
 
Sen temizliğine yediğin şeylere dikkat et stres falan yapma bakım makım ben yapmadım zamanında o yaşlarda yoktu hiç. Şu an için erken bana kalırsa 18'e doğru bende de çıkmaya başladı strese bağlı olarak.
 
Tanıdığım neredeyse tüm arkadaşlarımın yüzü mayın tarlası gibi.

Şansızlık, ne tesadüf ki benim de 15 yaşımda sivilce yoktu herkesin yüzü mayın tarlası gibiydi 16 yaşında bir sabah kalktım burnumun tam ortasında ucunda çıktı çenemde çıktı fakat milletin ergenlik bitecek benimki başladı ve 17 yaşıma kadar devam etti. Kaşısam daha da artar belki ama mayın tarlası olacak kadar çok çıkmadı çoğu küçüktü ama 15 erken bence; olması gereken ve sağlıklı olanı 15 yaşında çıkması diye duymuştum yine de biz ergenliğe biraz geç girmişiz galiba. Sivilce ne kadar az ve küçük çıkarsa o kadar da ergenlik zayıf veya yavaş gerçekleşiyor demektir. Sesinizde herhangi bir değişiklik oldu mu acaba? Söylemek zorunda değilsiniz ama kilonuzu da merak ettim.

Tanıdığım neredeyse tüm arkadaşlarımın yüzü mayın tarlası gibi.

Sesim daha erken değişmişti benim mesela çok zorlu bir süreç, 15 yaşındaydım sanırım doktora bile çıkmıştım sesimden ben hala çocuk gibi konuşuyorum oysa doktor bana gülesiye kadar sesimin kalınlaştığını anlayamadım. Sonra sesim oturdu ergenlik çok zor ya. Bayağı agresif dönemler. 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı