Sizce 6s nasıl olacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.5 Gb nedir ya 2 GB yaparlar. Ön kameranın 5 Mp olacağını düşünüyorum ama arka kamera hakkında hiç bir fikrim yok. 4-5 yıl götürse yeter benim için :)
En az 4 yıl güncelleme alır zaten. Belki şanslıysanız 5. yılda olabilir :) Bkz : iPhone 4S (2011'de tanıtıldı ama 2016'nın işletim sistemi sayılabilecek iOS 9'u aldı.)

6 ile aynı olacak. RAM falan artmaz, kamera da artmaz. Batarya da artmaz. Yazılımsal olarak değişiklik olur diye tahmin ediyorum.

6 ile aynı olacak. RAM falan artmaz, kamera da artmaz. Batarya da artmaz. Yazılımsal olarak değişiklik olur diye tahmin ediyorum.
Yazılımsal değişiklik olurdan kastın? Zaten şu an bir sürü iPhone aynı yazılımı kullanıyor. iOS 9'lu iPhone 6'yı 6S'ten ne ayıracak o zaman?

Force Touch, hariç başka bir değişiklik yok. Saten kamera, işlemci vs bunlar her yeni İPhone'lar da değiştiriliyor. Tasarım olarak da farklılık yok.

Ram ve işlemci değişecek, Force Touch eklenecek. Tasarım tarafında pek bir değişim olmaz. Belki pilde çok az da olsa artış olabilir. Ekran tarafında panelleri Samsung'dan alabilirler, kesin bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar beklenen A9 işlemci ve 2 gb Ram bunun yanında 12 mp arka kamera diye bir söylenti var :) ( İphope 6 kullanıyorum gayet memnunum :) )

Ben 6s bekliyorum şuan. Eğer hayallerimde ki gibi çıkmazsa ki @ibrahim Swat 'ın da dediği gibi yenilikler olmaz ise özellikle ki ram ve kamerada iPhone 6 almaktan başka çarem kalmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı