Sizce 6s nasıl olacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekranının safir cam olacağı söyleniyordu, adı böyle olmasa da böyle bir atılım bekliyorum. Onun dışında işlemcisi çok daha güçlü olacaktır, ram konusunda da artış sağlayabilirler pazarlama taktiği olarak ve ekran seçeneği sunacaklarını da tahmin ediyorum. Bir kısım kullanıcı 4" iyiydi derken bir kısmı 5" yeterlidir diyor bu yüzden 4"-5" 6S ve yine daha büyük ekranlı plus modelinin sunulmasını bekliyorum. Kamera konusunda pixel boyutlarının artmasını da bekliyorum. Ve pazara yeni bir teknoloji de getireceklerine inanıyorum. Kısacası iddalı geleceğini tahmin ediyorum.
Safir cam olursa ne gibi faydası veya ayrıcalığı olur ki ?

Safir cam olursa ne gibi faydası veya ayrıcalığı olur ki ?
"Safirin asıl önemli özelliği ise sertliği. Normal camdan yaklaşık iki kat daha, neredeyse elmas kadar sert olan cam, neredeyse çizilmezdir. Safir sert olduğu kadar sağlamdır da: safir kristaller, paslanmaz çeliğin yaklaşık 10 katı sıkıştırma gücünü kaldırabilirler." Yalnız işlenmesi ve bulunması zor olduğu için Apple'ın bunu nasıl kullanacağını bilemeyiz. Iphone 6 da arka kameranın çıkıntılı yapılmasına karşın üzeri safir camla kaplanmıştı. Bu teknolojiyi ekranda kullanmasını umuyorum.

"Safirin asıl önemli özelliği ise sertliği. Normal camdan yaklaşık iki kat daha, neredeyse elmas kadar sert olan cam, neredeyse çizilmezdir. Safir sert olduğu kadar sağlamdır da: safir kristaller, paslanmaz çeliğin yaklaşık 10 katı sıkıştırma gücünü kaldırabilirler." Yalnız işlenmesi ve bulunması zor olduğu için Apple'ın bunu nasıl kullanacağını bilemeyiz. Iphone 6 da arka kameranın çıkıntılı yapılmasına karşın üzeri safir camla kaplanmıştı. Bu teknolojiyi ekranda kullanmasını umuyorum.

Dediğiniz gibi kaliteliyle ve zor bulunuyorsa bu ürünü kullandıklarında fiyata büyük oranda etki edeceğini düşünmüyor musunuz ? Bence fiyatı baya artar malum zamda gelecekmiş.

Dediğiniz gibi kaliteliyle ve zor bulunuyorsa bu ürünü kullandıklarında fiyata büyük oranda etki edeceğini düşünmüyor musunuz ? Bence fiyatı baya artar malum zamda gelecekmiş.
Bu yeni ve rekabetçi bir teknoloji olacaktır ve tahmin ediyorum ki Corning'i terletecektir. Zor bulunmasının fiyatlara yansıması muhtemeldir ama saf safir kullanacaklarını sanmıyorum. Bir telefonun ihtiyacı neyse ona göre düşük özellikte ama Corning'den güçlü bir seviyede başlatıp Gorilla Glass 1-2-3-4 gibi artırarak geliştirirler ve ona göre saflaştırırlar. Ondan sonra başka bir teknoloji çıkar zaten.

Bu yeni ve rekabetçi bir teknoloji olacaktır ve tahmin ediyorum ki Corning'i terletecektir. Zor bulunmasının fiyatlara yansıması muhtemeldir ama saf safir kullanacaklarını sanmıyorum. Bir telefonun ihtiyacı neyse ona göre düşük özellikte ama Corning'den güçlü bir seviyede başlatıp Gorilla Glass 1-2-3-4 gibi artırarak geliştirirler ve ona göre saflaştırırlar. Ondan sonra başka bir teknoloji çıkar zaten.
Acaba 6s ne zaman çıkacak ?

Büyük ihtimalle tasarım aynı kalacak ve kameranını 12 veya 13 mp olacağını ve ramin arttırılacağını duymuştum fiyatına gelince de apple yine aynı politikasını uygulayacak fiyatı 6 ve 6+ ya yakın tutacak ve 6 veya 5s i hafifte olsa indirime getirececk ama ne yazıkkı dolar 3 TL ye yaklaştı bir de vergilerle beraber TR de apple nin bu uygulaması ne kadar tutar bu taraf maalesf meçhul!

Beyler ben s5 kullanıyorum anneme vereceğim bunu sizce 6s almalı miyim

İzleyebileceğimiz bir yer var mı ?
Kusura bakmayın yeni gördüm, Apple kendi sitesinde canlı yayın yapacaktır büyük ihtimalle veya iPhoneDo Keynote kanalında Türkçeye çevirerek yapacaktır diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı