Sizce Anlattığım Kız Beni Seviyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bakın içimde hala bir korku var. Ya istemiyorsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kız beni istemiyorsa? Arkadaşı az olduğu için beni yakın arkadaş çevresine eklemek istiyorsa?
Dedigine göre böyle bişeyin olmasi ihtimalini pek var saymiyorum kız seni seviyo dediğine göre kalbi atiyor diyorsun arkadaş eklemek için attiğini düşünmüyorum teklif et kabul ederse senin etmezse takma kafana.

Ya bakın içimde hala bi korku var. Ya istemiyorsa?
Sanmam açildiğin gibi kabul etcek bence dediklerini göre.

Bak şimdi güzel kardeşim neyi savunduğunu bilmiyorum ama şöyle düşünelim, seni istemeyen bir kız sana öyle davranmaz. Hadi okulda popüler statüsü çok yüksek sosyal bir kız olsa dalga geçmek istiyor derdim de oda değil. Kız senin için zaman ayırıp buluşmaya bile geliyor. Utanıyor karşında. Daha ne bekliyorsun omu gelip sana çıkma teklifi etsin?

Konuya gelirsek, anlattıklarına göre kız senden hoşlanıyor fakat yanında çok heyecan yapıyor. Belli etmemek için de takılıyormuş gibi yapabilir. Çekinme, açılmaya çalış. Ama yeni yeni samimi oluyorsanız biraz zaman geçsin.

Bırak zamanı hocam. Yardır, kız sende uzatma bu işi daha fazla. Gaz vermiyorum görüneni söylüyorum. Olaylar su gibi berrak, ne gerek var mat görmeye ?
Git ve açıl, o da senin olsun. Bu kadar basit be üstadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı