Sizce bir insanın kaç yaşında ilişkisi olmalı?

  • Konuyu başlatan Cihen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 11B
Hocam lise aşkı işte güzel anılar biriktirip bitireceksiniz hayatını etkilemediği ve kısıtlamadığı sürece hiçbir sorun yok, evlenme kafasın da yaklaşmadıkça da bir sorun yok biteceğini bile bile sevin zaten öbür şekil oldukça komik olur. Güzel anılar biriktirip aklınızın bir köşesine atarsınız.
12 yaşında kız arkadaşım oldu ve saçma sapan bir ailesi vardı onlar yüzünden tartışarak ayrıldık ve kız bu sene vefat etti, süper anılar!!
 
Parası olmayan ölsün mü hocam 😭 (!)
Lütfen bu konuyu bu kadar ucuz bir kelimeye bağlamayın. Bir insan diğerine manevi açıdan daha çok maddi açıdan değer veriyorsa o ilişkinin süresi yatsıya kadar sürmez. Önemli olan empati kurup, mantıklı şekilde kendini düşünürken karşındakini de düşünmektir. Eğer bunu yapabiliyorsanız kendinizi denize yavaş bir şekilde salmanın vakti gelmiştir. Çiftleşecek eşek gibi sağa sola saldırın demiyorum. Sandığınız kadar davranırsanız insanların çekim alanınıza girdiğinizi fark edeceksiniz zaten.
 
Aman tanrım, siz kaç yaşınızda "aşık" oldunuz hocam?
17 hiçte pişman değilim çok acı çektim ama tekrar o yaşa geri dönüp tekrar aynı kişiye aşık olur musun derlerse evet derdim.

Hoşlanma duygusu için bile yeterince gelişmedik bence, benim düşüncem insanlar diğerlerinden eksik kalmamak için böyle davranışlar sergiliyorlar. Kimsenin kimseye duygu beslediği yok 😀
Birine deli gibi aşık olunca görürüm seni :D.
 
Ya hocam, 14 yaşında deli gibi aşık olmak nedir 😀
 

Geri
Yukarı