Sizce bu kişi ne kadar haklı?

Bilgisayar alacaksanız ailenin durumunu öncelikli tutun. Ben çalışarak bilgisayarın fiyatını 4/3 karşılayacak para biriktirdim ve biraz babam yardımcı oldu. Artık 21 yaşımdayım kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum ailem benim sadece eğitim ihtiyaçlarımı karşıladı artık onlardan para istemiyorum.

Katılıyorum. Bu sorunu yaşayan milyonlarca insan vardır eminim.
Daha kötülerini yaşayan da vardır. Ben 3 senedir yazın bilgisayarcının yanında çalışıyorum. Bu sayede çok iyi olmasa da bir sistemim olmuştu 2 sene önce. Bu sene çalışamadım yalnız, çalışsaydım ekran kartı yükseltmesi yapacaktım. Çalışsın, kazansın. Yok öyle bedavaya konma. Üstelik bedava malın kıymeti olmaz. 2 gün sonra yine gelir "Bana PC alın." diye.

Daha kötülerini yaşayan da vardır. Ben 3 senedir yazın bilgisayarcının yanında çalışıyorum. Bu sayede çok iyi olmasa da bir sistemim olmuştu 2 sene önce. Bu sene çalışamadım yalnız, çalışsaydım ekran kartı yükseltmesi yapacaktım. Çalışsın, kazansın. Yok öyle bedavaya konma. Üstelik bedava malın kıymeti olmaz. 2 gün sonra yine gelir "Bana PC alın." diye.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama video yorumlarına yatalağım yazmıştı arkadaş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı