portakal hanim
Picopat
Ağla.
Dolar neden 7.5 lira, benim bilgisayar hayalim var, 15fps ile bilmem ne ligine çıktım vesaire vesaire.Video açılmıyor. Detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?
E-dilencilik.
Daha kötülerini yaşayan da vardır. Ben 3 senedir yazın bilgisayarcının yanında çalışıyorum. Bu sayede çok iyi olmasa da bir sistemim olmuştu 2 sene önce. Bu sene çalışamadım yalnız, çalışsaydım ekran kartı yükseltmesi yapacaktım. Çalışsın, kazansın. Yok öyle bedavaya konma. Üstelik bedava malın kıymeti olmaz. 2 gün sonra yine gelir "Bana PC alın." diye.Katılıyorum. Bu sorunu yaşayan milyonlarca insan vardır eminim.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama video yorumlarına yatalağım yazmıştı arkadaş.Daha kötülerini yaşayan da vardır. Ben 3 senedir yazın bilgisayarcının yanında çalışıyorum. Bu sayede çok iyi olmasa da bir sistemim olmuştu 2 sene önce. Bu sene çalışamadım yalnız, çalışsaydım ekran kartı yükseltmesi yapacaktım. Çalışsın, kazansın. Yok öyle bedavaya konma. Üstelik bedava malın kıymeti olmaz. 2 gün sonra yine gelir "Bana PC alın." diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.