Sizce en iyi en güzel en zevkli ARPG oyunu hangi oyun?

Sizce en iyi en güzel en zevkli ARPG oyunu hangi oyun?

• Path of exile

Oy: 0 0,0%
  • Path of exile 2

Oy: 2 20,0%
  • Diablo 2

• Diablo 3

Oy: 1 10,0%
  • Diablo 4

Oy: 6 60,0%
  • Grim dawn

• Drakensang online

• Titan quest anniversary edition

• Last epoch

• Lost ark

Oy: 1 10,0%
  • No rest for the wicked

• V rising

• Wolcen: lords of mayhem

• Victor vran

• Oy verenlerin toplamı
    10

930849

Femtopat
Sizce en iyi en güzel en zevkli ARPG oyunu hangisi? Çoğunu oynamış biri olarak ben Diablo 4 diyorum. Gerek çeşitliliği gerek grafikleri gerek oynanışı ve oyun motoruyla içlerinde en çok zevk aldığım oyundur. Sizin seçiminiz hangisi?

Sizce en iyi en güzel en zevkli arpg oyunu hangisi? Çoğunu oynamış biri olarak ben Diablo 4 diyorum. Gerek çeşitliliği gerek grafikleri gerek oynanışı ve oyun motoruyla içlerinde en çok zevk aldığım oyundur. Sizin seçiminiz hangisi?

Lost Ark'ı ilk çıktığı zaman oynamıştım. Üstünüze gelen mobları çeşitli skillerle kesmek çok zevkli oluyor. Ben bu türlerde çeşitli düşmanlardan ziyade tek çeşit de olsa üstüme bin tane yollasın kesip biçeyim taraftarıyım. Bu açıdan Lost Ark beni çok tatmin etmişti. Tabii ilk çıktığı zamanlarda sunucularda problem vardı bir de fazla İngilizcem yoktu o yüzden bırakmıştım ama geri dönmeyi düşünüyorum.

Lost Ark'ı ilk çıktığı zaman oynamıştım. Üstünüze gelen mobları çeşitli skillerle kesmek çok zevkli oluyor. Ben bu türlerde çeşitli düşmanlardan ziyade tek çeşit de olsa üstüme bin tane yollasın kesip biçeyim taraftarıyım. Bu açıdan Lost Ark beni çok tatmin etmişti. Tabii ilk çıktığı zamanlarda sunucularda problem vardı bir de fazla İngilizcem yoktu o yüzden bırakmıştım ama geri dönmeyi düşünüyorum.
kanka lost ark sanırım güney kore yapımıydı.yani öyle hatırlıyorum.oynamadığım için bir şey diyemiycem.oynanışı ve dinamikleri kore yapımı olduğu için diablo 4 ya da poe tarzından ziyade anime tarzında bir oyundur diye tahmin ediyorum.valla bende genelde ARPG oyunlarında çeşitlilik taraftarıyım.ne kadar çok varlık çeşitliliği varsa boss ya da düşman çeşitliliği varsa o kadar çok zevk alırım.diablo 4 bu ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

Vallahi bilmiyorum ama ara sahneler, düşmanlar falan benim ilgimi çekmedi. Oyun kaliteli ona lafım yok ama beni içine çekemedi, XBOX Gamepassten oynamıştım beğenseydim alacaktım.
evet ara sahneler yani oyun içi videolar pek ilgi çekici değil.ilk başta bende biraz sıkılmıştım.ama ben oynanışını ve dinamiklerini sevdim.

Bu tür inanılmaz ilgimi çekiyor ama param yok. PoE2'nin erken erişimden çıkmasını bekliyoruz.
paradan ziyade steam artık türkiyeye oyunları dolar bazında sattığı için paramız yetmiyor ve alamıyoruz.mesela ben diablo 4 için 42 dolar yani 1700 lira ödemek zorunda kaldım.ama oyun verdiğim paraya fazlasıyla değdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı