Sizce en iyi tarayıcı hangisi?

En iyi tarayıcı hangisidir?


  • Oy verenlerin toplamı
    72
Ama benim sorum en hızlı tarayıcı hangisidir? Günlük hayatta en çok kullandığımız tarayıcılar hariç tabii ki.
Chromium tabanlı tarayıcılar en hızlıları oluyor. Chrome veya Brave Browser kullanabilirsin. İnternetin düzgünse bunlara pek ihtiyaç yok. Firefox kullanıyorum ve çok memnunum.
 
Yer yer hepsinde saçma sapan hatalar alıyorum. En hatasız çalışanı Opera.
Google Chorme da iyi.
Firefox ise en çok kullandığım tarayıcı. Hepsi yüklü bende hepsini zaman zaman kullanıyorum.
 
Opera GX gayet kullanışlı neden diye sorarsan dostum ne kadar RAM, işlemci ve internet kullanacağını belirleyebiliyorsun ek olarak kendi için de reklam engelleyici ve VPN var. Aliexpress gibi sitelere girip bir ürüne bakıp çıktığında o ürünü kayıt alıyor ertesi gün tarayıcı sana o ürünü hatırlatıyor. Instagram, Discord, WhatsApp, Messenger, VK, ve Twitch gibi platformlara yandaki çubuktan anında erişebiliyorsun daha ne olsun dostum.
 
Google Chrome'a alıştım, değişiklik düşünmüyorum. Ama yine de en çok kullandığım tarayıcı Steam Chrome tarayıcısı. Aynı şey zaten 🙂
 
Opera GX güzel tarayıcıdır kaliteli VPN var RAM ve işlemci sınırı koyarak bilgisyayrının daha seri çalışmasını sağlar.

Ama RAM ve işlemciyi sınır koyduğumuzda ise de yavaşlar. Bakın Google Chrome çok RAM harcıyor. Mozilla Firefox'u akıcı kaydırma özelliği olduğu için bazen yükleyip kullanıyorum. Çünkü Google Chrome'da çok kasıyor. Opera dersen onu çok bilmiyorum. Yandex çok yavaş bunlar zaten hayatımızda en fazla kullandığımız tarayıcılardır. Peki bunlardan başka bizim bilmediklerimiz hızlı ve az RAM tüketen tarayıcı var mıdır?
 

Geri
Yukarı