Sizce Hayatın Bir Anlamı Var Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben üniversite okurken, part time çalıştım, satış danışmanlığı deniliyorya (tezgahtarlık) yaptım yinede ağlamadım, isyan etmedim, anlamıyorumki şimdiki gençleri...

Kimi de o tezgahtarlık işinin hayalini kuruyordur. Hayat işte...

Din ile hayatın anlamını nasıl bir araya getirdin anlamadım, ayrıca kimin neye inandığını kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
Din ile hayatın anlamı birbirini tamamlayan şeyler ayrıca insanlar için hassas bir konu hayatının anlamını ibadet olarak seçmiş insanlarda var.
Kimi de o tezgahtarlık işinin hayalini kuruyordur. Hayat işte...
O zaman sizin hayaliniz o insanları bu hayalden kurtarmak olsun kötü bir olay olduğunda daha kötüsünü örnek göstermek olayın ciddiyetini hafifletmez.
Ben üniversite okurken, part time çalıştım, satış danışmanlığı deniliyorya (tezgahtarlık) yaptım yinede ağlamadım, isyan etmedim, anlamıyorumki şimdiki gençleri...
Herkes sizin kadar sabırlı ve olgun davranamayabilir.

"Eğer uğruna yaşayacak birşey bulamıyorsan, sen de uğruna ölecek birşey bul."
-Afeni Shakur.

Son düzenleme:
Din ile hayatın anlamını nasıl bir araya getirdin anlamadım, ayrıca kimin neye inandığını kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
İlk olarak eğer inanıyorsan, inancın için yaşarsın ve hayatının anlamını dinde bulursun. İkinci olarak bir soru var, bir yardım isteniyor. İsterse cevap vermeme hakkına da sahip. Yardımcı olmam için gerekli bir soru sordum. Bu seni neden rahatsız etti anlayamadım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk olarak eğer inanıyorsan, inancın için yaşarsın ve hayatının anlamını dinde bulursun. İkinci olarak bir soru var, bir yardım isteniyor. İsterse cevap vermeme hakkına da sahip. Yardımcı olmam için gerekli bir soru sordum. Bu seni neden rahatsız etti anlayamadım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni rahatsız etmiyor hemen her yerde Din hakkında konuşulmasının bir anlamı da yok ayrıca.

Din ile hayatın anlamı birbirini tamamlayan şeyler ayrıca insanlar için hassas bir konu hayatının anlamını ibadet olarak seçmiş insanlarda var.

Hayır, eğer din ile hayatın anlamı birbirini tamamlıyor olsaydı, herhangi bir dine inanmayan insanların hayatlarının anlamı olmaması gerekirdi ama baktığınız zaman dini olmayan çoğu insan için hayatının bir anlamı var. Her olaya dini katmanız oldukça saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı