Sizce Note 2 iki yıl daha idare eder mi?

Fatih Başkır

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar Note 2'm 2 yılını doldurdu. Sizce 2 yıl daha kasmadan donmadan idare eder mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
acaba 2 yıl kasmadan kullanmak için herhangi bir program kullandınızmı bendede note 2 varda ben şu an mobil care ve clean master kullanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

DÜZENLEME:Telefonumu alalı 4 ay oldu

acaba 2 yıl kasmadan kullanmak için herhangi bir program kullandınızmı bendede note 2 varda ben şu an mobil care ve clean master kullanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

DÜZENLEME:Telefonumu alalı 4 ay oldu
Telefonumun sadce 2 gb si boş ama zerre kadar kasma yok evet bende clean master kullaniyorum

hocam cm rom kur mis gibi her oyunu açıyor her programıda açmakta sorun çıkarmadan en az 1.5 yıl götürür diye düşünüyorum. cm rom kur ne dediğimi anlayacaksın hocam :) zaten senide oyunlar sıkmıştır 2 yılda herşeyi denemişsindir arada sırada modern combat 5 gibi oyunlar tabiki yüklenir onlarıda açıyor zaten . sorunsuz kasmadan kullanmak istersin 3 yıl bile rahat götürür . benim telefonda 50 uygulama var zerre kasma yok

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı