Sizce okul tatili daha da uzar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam okul okunmuyor gibi bir durum yok ki, uzaktan eğitim var, yani neden yazda okula göndersinler ki eğer yaz okulundan bahsetmiyorsanız.
Bazı bölümlerin uygulamalı dersleri var, uzaktan eğitimle halledilemeyecek dersler. Genelde mühendislik ve tıpta oluyor sanırım.

Hocam bizim hoca söyledi yazın okula gitmeye hazır olun diye.
Bazı bölümlerin uygulamalı dersleri var, uzaktan eğitimle halledilemeyecek dersler. Genelde mühendislik ve tıpta oluyor sanırım.
Hiç kimse virüsün yazda biteceğinin garantisini veremez ki. Uzmanlar o kadar açıklama yapıyor, sıcaklık virüsü öldürmeyecek diye. Ben dediklerinizin doğru olmasını isterdim ancak maalesef bu virüs bir süre daha bizlerle. Vaka sayısında ilk 10'a girdik bile zaten. Hızla yayılıyor ülkemizde. :( Açtığım konuda neden erkenden bitmeyeceğinin açıklamasını da yapmıştım zaten.

Üniversiteler uzaktan eğitime geçti ve dönemi bu şekilde yürütecekler. Şu anki verilere bakarsak, en az Nisan ayı bile vakalarda artışla geçecek.

Dolayısıyla İlkokul, Ortaokul ve Lise'lerde tamamen uzaktan eğitime geçilebilir.

Bu sene ya da seneye sınava girecekler için kötü bir durum.

Üniversitedekiler için de iyi değil aslında.

Bence eğitim bu kadar kasılmamalıydı. Dönem, tüm ogrenciler için iptal edilmeli ve uzaktan eğitim sürdürülmeli. Sınav falan yapılmamalı. Bir dönemden inanın hiçkimse bir şey kaybetmez.

Bence eğitim bu kadar kasılmamalıydı. Dönem, tüm ogrenciler için iptal edilmeli ve uzaktan eğitim sürdürülmeli. Sınav falan yapılmamalı. Bir dönemden inanın hiçkimse bir şey kaybetmez.

Sınav derken, yazılılar mı? Yoksa YKS/LGS falan mı?

Zaten duruma göre planlı olarak kararlar geldi.

Ama üniversitelerin yaptığı gibi hemen erteleme gelmez. Üniversitelerin durumu daha farklı bana göre.

Uzayacağını düşünüyorum yoksa 1200 kişilik okulda hasta olmamam zor.

Bir yandan sınavdaki konuların azaltılması ve sınavın ertelenmesi işleri zorlaştırabilir de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı