Kanka valla bende dün başvurdum belgeler az önce kabul edilmiş bakalım deniyecegiz . Ancak altyapı kaç destekliyor turknette . Yada turknetin aktif altyapisindamisiniz acaba. Ben mesela ttelekomdan 24 Mbps hız 95.tlye alacaktım . Ancak turknet 35 Mbps 75 TL veriyor ve kurulum bedeli 99.tl istiyor ben deneyeceğim
Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet bu link üzerinden sorgulama yap. Ne kadar hızı hangi fiyatla alacağını görebilirsiniz. Eğer Türknetli olmaya karar verirsen bu arkadaş kodunu NWI99JM13LRE verirsen 1 ay ücretsiz kullanabilirsin. Ayrıca sıfırdan Türknet almaktansa operatör değiştirmek daha hızlı olmakta ve cayma ücreninin 120 TL lik kısmını karşılamakta.
Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet bu link üzerinden sorgulama yap. Ne kadar hızı hangi fiyatla alacağını görebilirsiniz. Eğer Türknetli olmaya karar verirsen bu arkadaş kodunu NWI99JM13LRE verirsen 1 ay ücretsiz kullanabilirsin. Ayrıca sıfırdan Türknet almaktansa operatör değiştirmek daha hızlı olmakta ve cayma ücreninin 120 TL lik kısmını karşılamakta.
Altyapımi sorguladığimda, bulunduğunuz santralde çalışma var diyor. Boş port kalmadı herhalde ama zaten benim portum var , aynı port ile aboneliğimi başlatacağım. Fakat altyapım fiber. Turknet adls ve vdls ye hizmet veriyor diye biliyorum.
Ben geçeli iki gün oldu VDSL değil ADSL veriyorlar paket 35'lik 13 Mbps'i geçemiyorum. Altyapım destekliyor 75MBSPS hızı ama paketler kısmında gözükmüyor. Destek açtım 24 saat dediler 2 gün bitti daha yazan yok.