Sizce TürkNet alınır mı?

Emircan34

Hectopat
Adres: İstanbul / zeytinburnu.

Ekran Alıntısı 2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet kullanıyorum, memnunum. Lakin Turknet kullanan bazı arkadaslarımın başına şu sorun geldi. Call of Duty'de Oyun başlarken paket loss olup siyah ekranda kalıyorlar. Oyun sesleri filan geliyor. Forumlarda konusu var. Turknet çözemiyor. Milenicom'a geçecek arkadaslar. Call of Duty ve bedava olan Warzone'da oluyor. Dünya çapında bazı internet servis sağlayıcılarda da oluyormuş.

Valla sürecin bu şekilde olduğunu inanın bende bilmiyorum çünkü iptal ile ilgili bir talep bende olmadığı için. Yani bu şekilde yapmaları hiç hoş olmamış

maalesef dostum bunun adı dolandırıcılık. Kanuna göre iptal faksı/dilekçesi ellerine ulaştığı an geçerli demektir yani o süre göz önüne alınır. Kaldı ki iptal etmeyip 2 aylık fatura talep etmekte ne ahlaka ne vicdana sığar... Üstüne üstlük çözeceğiz iptal etmeyin diye o kadar dil döktüler yoksa ayın sonunu bile beklemezdim çünkü kullanamıyorum ☹️

İnanın ses kayıtlarından, çağrı/arıza (online işlemler) kayıtlarına kadar hatta özel servisin müşteriden kaynaklı sorun yoktur tutanağı bile elimde...Ama burada kimsenin başını şişirmek istemem zaten burası çözüm yeri de değil. Maksadım almayı düşünenlere bilgi aktarmaktır.

Ha alır hiç sorun yaşamaz bilemem ama sorun yasarsa ödeyeceği faturalar, can sıkıntısı, ve hukuki süreçle birlikte geçen zaman...

Sevgiler saygılar ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı