Sizce yapılacak aşıda tehlike var mıdır?

Çin'e güvenen varsa da artık adamların iyi yanı yok. Çin hakkında en ufak araştırmayı yapan kişi Çin'in nasıl bir ülke olduğunun farkına varır. Eğer bunun adı ırkçılıksa ırkçıyım.
 
Yine bir gün geçmesin ki komplo teorilerin olmadığı, yok mutasyonla kromozom sayısı düşecekmiş,
Nüfus azaltma programıymış falan netice de hepiniz olacaksınız bu aşıyı. Bu bana Amerika'daki doğum sonrası aşı protekollerine karşı çıkan tabiri caiz ise geri kafalı ebeveynleri hatırlatıyor. Evet aşı için hala erken ve uzun vadede ne sonuç vereceği ile ilgili kaygı duyabilirsiniz ama kromozom sayısı azaltmak nedir kardeşim. Diyelim ki virüsü Çin çıkardı ve aşıyı da nüfusu azaltmak için kullanacaklar. O zaman bu adamlar neden toplumu daha derinden etkileyecek virüs çıkarmak yerine kendi pazarlayacakları ve dünyanın bundan haberi olduğu"tehlikeli" aşıyı çıkarsınlar.

Bir de çip muhabbeti var, daha felaket. Dört sezonluk dizi çıkar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı