- Makaleler
- 9
Sorunu gerçekten çözdüğüne inanıyorsan mesajını raporla. Çözümünü veriyorlar.2 veya 3 çözümüm var insanlara yardım ediyom ama ilgisiz konu sahipleri çözüm vermiyor.
Sorunu gerçekten çözdüğüne inanıyorsan mesajını raporla. Çözümünü veriyorlar.2 veya 3 çözümüm var insanlara yardım ediyom ama ilgisiz konu sahipleri çözüm vermiyor.
Zaten bu kişiler bildirilerine çok yakın. Şaşılacak bir durum yok.Ekleme yapmak istiyorum. Moderatör olanların çoğu da bu konulara yardımcı olan üyelerden çıkıyor.
Moderatör olanların çoğu da bu konulara yardımcı olan üyelerden çıkıyor.
Bildiri ile yakın ilişkileri olan kişilerin art arda moderatör olması biraz garip. Bir tane eksik var o gelirse kadro tam olacak.Tam olarak doğru değil. Son zamanda seçilen üyelerin, Oyun Teknik Destek ya da Mavi Ekran gibi kategorilerde öne çıkan üyelerden olması, bunun bir seçim kriteri olduğunu göstermez. Moderatörleri yönetim seçiyor, kriter değil.
Bildiri ile yakın ilişkileri olan kişilerin art arda moderatör olması biraz garip. Bir tane eksik var o gelirse kadro tam olacak.
Ben raporladığım halde verilmedi. Artık uğraşmıyorum çözüm için.Sorunu gerçekten çözdüğüne inanıyorsan mesajını raporla. Çözümünü veriyorlar.
Forumu bu kadar ciddiye alıp kafaya takmana gerek yok bana göre. 2 ay ara vermiştin ve senin için güze de olmuştu.
Burası boş vakitlerde gelip mesaj yazılacak, insanlara yardım edilecek bir yer. Hayatın merkezinde değil, eğlence yeri de değil.
Forumlar insanların iletişim kurma ihtiyacı sonucu doğmuş platformlardır. Bu işleyiş, pandemiye kadar güzel gidiyordu ancak pandemiyle beraber forumlara olan ilgi arttı. Ben bile 4 senede attığım mesajı 1 senede atar hale geldim. Ancak dediğim gibi, burası hayatının merkezinde olmamalı.
Çok fazla ciddiye almamak lazım bana göre. Göz ardı et fonksiyonunu da aktif olarak kullanmak lazım.
Tam olarak doğru değil. Son zamanda seçilen üyelerin, Oyun Teknik Destek ya da Mavi Ekran gibi kategorilerde öne çıkan üyelerden olması, bunun bir seçim kriteri olduğunu göstermez. Moderatörleri yönetim seçiyor, kriter değil.
Hocam aman dikkat, önceki mesajınızda "güze" yazmışsınız o güzel olacak.Yoğunluktan dolayı çok fazla hareketlilik oldu kadroda. Zira genelde saat uyuşmamazlığı ve yoğunluğun fazlalığı nedeniyle bırakanlar oldu.
Raporladım, eğer verilirse 4 çözüm alacam en azından konuya bakan insanlar çözülmüş olarak görsün.Ben raporladığım halde verilmedi. Artık uğraşmıyorum çözüm için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.