Size içimi döküyorum

Rapor sistemimiz de var. Hatalı buluyorsanız cezanıza itiraz edin. Hatalıysa kaldırırız.
Eklemek yapmak istiyorum çünkü bu durum biraz canımı sıkıyor. Bir moderatör size uzun zamanlı bir ceza verecekse çoğu durumda tüm kadroya fikrini soruyor ve ceza fikir birliği ile veriliyor. Sana ceza veriliyor ise bundan tüm kadronun haberi oluyor ki bizi denetleyen yöneticiler de var. Yani moderatörün kişisel amacıyla size ceza vermesi pek mümkün değil.

@Sylveon bu durum seni ilgilendirir sanırım :D Bu durumdan çok mustarip olduğunu söylüyorsun ya...

Eklemek yapmak istiyorum çünkü bu durum biraz canımı sıkıyor. Bir moderatör size uzun zamanlı bir ceza verecekse çoğu durumda tüm kadroya fikrini soruyor ve ceza fikir birliği ile veriliyor. Sana ceza veriliyor ise bundan tüm kadronun haberi oluyor ki bizi denetleyen yöneticiler de var. Yani moderatörün kişisel amacıyla size ceza vermesi pek mümkün değil.
Şu an böyle bir duruma daha doğrusu bu kadroda hiç rastlamadım ama, eskiden bazı moderatörlerin "inisiyatif" adı altında çok ağır ceza verdiğini de gördük ama şu an bu kadroda bir kez yaşadım onu da telafi ettiler.

Kontrol edilmese yanmıştık (!)

Konu 180 derece döndü. Tebrik ederim.
Katılıyorum. Birazcık konuyu döndürelim.
Öğretmen dizisi Akif hocanın hastalığı nedir? Akif hoca ölecek mi?

Bir de şöyle bir şey var. Atıyorum benle 15000 mesajı olan biri aynı konuya aynı mesajı atıyoruz. Ona 10-15 beğeni geliyorsa bana 3-5 beğeni geliyor. Cidden mesaj sayısı yüksek olan birinin her konuya ''.'' koysa bile 15 beğeni alması bana pek adeletli gelmiyor.
Bu çok doğru. Bazı üyeler için de geçerli ama tartışma olmaması için onlardan örnek vermeyeceğim. Mesela bir konuda 3-4 kişi ve Recep Baltaş aynı mesajı yazmıştı neredeyse, ("sorun olmaz" gibi bir cevaptı) diğerlerine 2 beğeni gelirken Recep Baltaş'a 9 beğeni gelmişti 🤣

O yüzden beğeni sayısını umursama. Sırf sen yazdın diye üzgün atan bile vardır eminim😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı