Tarihin Büyük Gizemi - Nezir Özgen.
Hocam Metro serisini öneririm. 3 Kitap. 2033, 2034, 2035.Hocam 13 yaş için önerir misiniz bu kitabı? Çok güzel duruyor, ben de almak istiyorum.
Kitap listem gittikçe uzuyor, kuzenimde vardı 2033 ve 2034 galiba; bi' ara isteyeyim de okuyayım bari. Nasılsa evdeyiz. Aslında pek sevmem kitap ödünç almayı ama olsun, okuyup geri vermektense okuduğum kitapların kitaplığımda durmasını daha çok seviyorum.Hocam Metro serisini öneririm. 3 Kitap. 2033, 2034, 2035.
Metro Kutulu Set 3 Kitap Takım | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Yalnız kalındır. Metro 2033, 600 sayfa.Kitap listem gittikçe uzuyor, kuzenimde vardı 2033 ve 2034 galiba; bi' ara isteyeyim de okuyayım bari. Nasılsa evdeyiz.
Evet Vasconcelos iyi yazardır. Onu okuyun hocam.Çocukken şeker portakalı okumuştum. Bir film veya Kitap'a ağlamam ama sadece babam ve oğlum ve şeker portakalına ağlamıştım.
Sıkıntı olmaz hocam, en sevdiğim kitap uzun kitaptır. Okuduğum kitap bitince 1-2 gün bi' üzüntü kaplıyor içimi.Yalnız kalındır. Metro 2033, 600 sayfa.
Eyvallah hocam. Bu arada gene söyliyim cin ali serisini hiç bir kitap geçemezVay be! Hala deli gibi kitap okuyan bir tayfa var. Helal olsun.
Çok güzel şeylerdir kitaplar, insanlar anlasa bırakamaz ama ülkemiz insanı hazıra alıştığı için pek sevmiyor kitap okumayı. Teknoloji tamam güzel ama, bir yere kadar. İnsanın hayal etme yetisinin kaybolmasına yol açıyor (Bence). Kitap okurken tasvirleri, mekânları, karakterleri hayal etmek kadar zevkli bir şey yok aslında. Ama insanımız hazıra alıştığı için pek sevmez kitap okumayı.Vay be! Hala deli gibi kitap okuyan bir tayfa var. Helal olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.