Skyrim, Starfield'la aynı zevki verir mi?

yusu.w

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben Starfield oynuyordum ama oyun gerçekten çekilmez bir hal aldı. 2-3 metre yürüyorum oyun donuyor. Bu yüzden Skyrim oynamaya karar verdim ama daha önce hiç oynama fırsatım olmadı. Skyrim nasıl bir oyun? Oyun Starfield'la aynı zevki verir mi?

Atmosferleri farklı. Skyrim çok daha keyifli bir oyun, bu benim görüşüm, müzikleri bile yeter.

Oynanış olarak daha güzel Starfield. Çok keyfilli. Daha iyi zevk alabilirsin belki oynanış tarafından ama hikaye tarafını anlamadığım için (İngilizce bilmiyorum) bir şey diyemem. Enis Kirazoğlu'nun deyişine göre de zevkliymiş görevleri.

Arkadaşlar merhaba. Ben Starfield oynuyordum ama oyun gerçekten çekilmez bir hal aldı. 2-3 metre yürüyorum oyun donuyor. Bu yüzden Skyrim oynamaya karar verdim ama daha önce hiç oynama fırsatım olmadı. Skyrim nasıl bir oyun? Oyun Starfield'la aynı zevki verir mi?

Bana göre Skyrim, Starfield'dan çok daha güzel. Türkçe modunu da kurun kendinizi oyunun hikayesine bırakın.

Skyrim tabii ki Starfield'ın yanında eski kalır. Keyif alıp almamak sizin zevkinize bağlı. Bethesda'nın yaptığı oyunların çoğu iyi puan almış ve oyuncuların beğendiği oyunlardır. Eğer türe meraklıysanız beğeneceğinizi düşünüyorum.

15 Saattir Starfield oynuyorum. Oyun CP2077 havası veren Skyrim gibi. Skyrime göre daha ağır ilerliyor diyebilirim. Skyrimin efsane müzikleri var ve insanı havaya sokarak keyifli zaman geçirmesine yardımcı oluyor. Skyrimi denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Starfield, aynı firmanın elinden çıkmasına ve çok daha yüksek bütçeli bir oyun olmasına rağmen en ufak bir şekilde kıyaslanabilecek derinlikte değil Skyrim ile. Skyrim şu an bir bütün olarak hem kendi başına hem de modları sayesin tam bir oyun. Bethesda sadece 2011 motoruyla oyun yapmadılar aynı zamanda birebir 2011 kafasıyla da oyunu geliştirdiler. Yani Skyrim gibi güncellenecek sonra DLC'ler gelecek ve son olarak büyük bir mod topluluğu oluşacak ve modlar gelecek ondan sonra bir şeye benzer bunlar da yine Skyrim'de olduğu gibi birkaç yılda falan oluşur ancak. Diğer taraftan evren olarak Skyrim çok daha iyi bir oyundur. Starfield'ta bomboş uzayda ve bir o kadar bomboş gezegenleri gezebiliyorsun ama Skyrim'de haritanın her köşesinde bir tarih yatmaktadır. Binlerce sayfalık bir arka plandan bahsediyoruz 1990'lardan beri yazılan ve sürekli genişleyen bir evrenin parçası Skyrim. Starfield'ın evreninden de bir halt anlamadım. Benzer oyun Mass Effect ile kıyaslarsak inanılma sönük kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı