Skyrim vs Witcher 3

Oyunun her şeyi mükemmel. Neresi abartı? Tek sıkıntısı bug olması. Öyle bug oluyor ki 1 saat önce kayıt dosyasına dönmen gerekiyor. Tek sıkıntısı o.
Oyunun yan görevleri acayip kaliteli. Sırf yan görevleri şu an çoğu oyuna bin basar. Oyunda çok çok fazla detay var ve her oynadığınızda bir şey öğreniyorsunuz. Her konuştuğunuz kişi size bir gizem anlatıyor. O lafların arasından bir hikaye daha çıkıyor. Oyunu ne kadar kurcalarsanız o kadar geri dönüş alıyorsunuz. Ayrıca müzikleri ve atmosferi harika. Kesinlikle bir başyapıt. DLC konusu ise ayrı bir oyun çıkar resmen. Bence hak ediyor değerini. Hatta öyle modlar var ki ayrı bir oyun oluyor resmen. Oyunun modları da bir harika yani.

Ben Witcher 3'ü çok az oynadım. Fakat Skyrim'i çok çok beğendim. Witcher 3'ü tam bitirmeden karşılaştırmak doğru olmaz ama şu an Skyrim diyorum.
Kabuğunu soyduktan sonra oynayabileceksek demekki oyun olmamış? Yan görevler konusunda Witcherın Skyrimden eksiği yok ayrıca. Detaylarda öyle fakat skyrime tahammül edememiştim bi süre sonra buglardan dolayı.

Uzun süre ikisini oynamış bir arkadaşınız olarak oyumu Witcher 3 ten yana kullanıyorum. Bi arkadaş herkes aynı oyunu oynuyor demiş. Ben bir arkadaşımla başladım Witcher 3 oynamaya ikimizin de oyunu o kadar farklı ilerledi ki.
Kral Radovidin ölmesi, Ciri dahil olmak üzere diğer karakterlerin üzerinde bıraktığınız etkiler, görevi tamamlama şekliniz hepsi oyunun gidişatını değiştiren etkenler. Skyrim yan hikaye konusunda ayrı bi yerde orası farklı bir konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içindeki hikaye hakkında bilgi vermezsen güzel olur. Vereceksen de Sürpriz bozan butonunu kullan. @dansemacabre
Screenshot_3.png

İkisi de inanılmaz kaliteli oyunlar, ona şüphemiz yok. Ancak benim oyum Skyrim'e. Oyun neredeyse her konuda güzel, kötü olduğu konular var mı var, yalan söylemeyeceğim. Ancak bu oyunu kusursuz yapan bir şey var, modlanma kapasitesi. Witcher'a gelirsek, oyun kalite, oynanış vb. konularda Skyrim'den üstün. Ama hani, Skyrim be.

Uzun süre ikisini oynamış bir arkadaşınız olarak oyumu Witcher 3 ten yana kullanıyorum. Bi arkadaş herkes aynı oyunu oynuyor demiş. Ben bir arkadaşımla başladım Witcher 3 oynamaya ikimizin de oyunu o kadar farklı ilerledi ki. Kral Radovidin ölmesi, Ciri dahil olmak üzere diğer karakterlerin üzerinde bıraktığınız etkiler, görevi tamamlama şekliniz hepsi oyunun gidişatını değiştiren etkenler. Skyrim yan hikaye konusunda ayrı bi yerde orası farklı bir konu.
Hocam eyvallah ya ne güzel anlattın oyunu

The Witcher 3 350 saat ve skyrime 400 saate yakın zaman oynadım. Her ikisininde farklı oynanış şekli var. Örneğin Skyrim de FPS kamera açısından oynama imkanı sunması aşırı keyifli. Suikastçı olarak karakterimizi geliştirebilmemiz ve modlarıyla beraber resmen sonsuz bir dünyaya giriyoruz. The Witcher 3 ise aksiyona odaklı bir oyun. Yukarıda da belirtildiği gibi belirli bir karakteri oynuyoruz ve The Witcher 3 de dövüş mekaniklerinin zamanına göre inanılmaz güzel olduğunu bilsem de oyunun ortalarına doğru sürekli aynı düzende ilerliyoruz fakat Skyrim de oyun ilerledikçe dövüş mekanikleri , büyü komboları çok çeşitleniyor. Hikaye olarak Skyrimi çok sevsem de The Witcher 3 hikayesi bana hitap ettiği için ve her yaptığımız hareket heyecanını yitirmediği için oyumu The Witcher 3 den yana kullanıyorum.

İki oyunu da bitirdim, hatta bitirmekten fazlasını yaptım Skyrim'de haritadaki her şeyi açmaya çalıştım uzun bir süre, başarılı oldum da diyebilirim. Ama şu an önüme Skyrim koysan bir daha oynamak istemem. Fakat Witcher'ı 4.kez oynuyorum, bu kişiden kişiye değişir ancak bana kalırsa The Witcher 3 kesinlikle çok daha iyi, derin bir yapım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı