- Makaleler
- 7
Witcher da çok güzel bir oyun, onu da çok seviyorum ama benim için Skyrim çok daha iyi bir oyun.
Kabuğunu soyduktan sonra oynayabileceksek demekki oyun olmamış? Yan görevler konusunda Witcherın Skyrimden eksiği yok ayrıca. Detaylarda öyle fakat skyrime tahammül edememiştim bi süre sonra buglardan dolayı.Oyunun her şeyi mükemmel. Neresi abartı? Tek sıkıntısı bug olması. Öyle bug oluyor ki 1 saat önce kayıt dosyasına dönmen gerekiyor. Tek sıkıntısı o.
Oyunun yan görevleri acayip kaliteli. Sırf yan görevleri şu an çoğu oyuna bin basar. Oyunda çok çok fazla detay var ve her oynadığınızda bir şey öğreniyorsunuz. Her konuştuğunuz kişi size bir gizem anlatıyor. O lafların arasından bir hikaye daha çıkıyor. Oyunu ne kadar kurcalarsanız o kadar geri dönüş alıyorsunuz. Ayrıca müzikleri ve atmosferi harika. Kesinlikle bir başyapıt. DLC konusu ise ayrı bir oyun çıkar resmen. Bence hak ediyor değerini. Hatta öyle modlar var ki ayrı bir oyun oluyor resmen. Oyunun modları da bir harika yani.
Ben Witcher 3'ü çok az oynadım. Fakat Skyrim'i çok çok beğendim. Witcher 3'ü tam bitirmeden karşılaştırmak doğru olmaz ama şu an Skyrim diyorum.
Hocam eyvallah ya ne güzel anlattın oyunuUzun süre ikisini oynamış bir arkadaşınız olarak oyumu Witcher 3 ten yana kullanıyorum. Bi arkadaş herkes aynı oyunu oynuyor demiş. Ben bir arkadaşımla başladım Witcher 3 oynamaya ikimizin de oyunu o kadar farklı ilerledi ki. Kral Radovidin ölmesi, Ciri dahil olmak üzere diğer karakterlerin üzerinde bıraktığınız etkiler, görevi tamamlama şekliniz hepsi oyunun gidişatını değiştiren etkenler. Skyrim yan hikaye konusunda ayrı bi yerde orası farklı bir konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.