Skyrm Special Edition Bilgiye giden yol görevi

ReisBey000

Kilopat
Skyrm'da "bilgiye giden yol" adlı görevde resimdeki yerde kaldım ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

WhatsApp Image 2020-02-17 at 17.06.38.jpeg

@ReisBey000 görevin adı "The Path of Knowledge" olmalı. Görevin oynanışını izleyerek nerede hata yaptığını öğrenebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar da klavuzlar:

İyice yanaştın mı taşa? Ortan bir adet thum öğrenmesi lazım. Ayrıca bu oyunu special edition olarak önermediğimi söylemeliyim. Ben Skyrim ve Skyrim special Edition arasında grafik olarak neredeyse fark edilmeyecek kadar çok az bir fark olduğunu anladım. Ayrıca Special Edition da hiçbir şekilde custom modları aktif edemedim. Hikaye olarak zaten hiçbir fark yok.

İyice yanaştın mı taşa? Ortan bir adet thum öğrenmesi lazım. Ayrıca bu oyunu special edition olarak önermediğimi söylemeliyim. Ben Skyrim ve Skyrim special Edition arasında grafik olarak neredeyse fark edilmeyecek kadar çok az bir fark olduğunu anladım. Ayrıca Special Edition da hiçbir şekilde custom modları aktif edemedim. Hikaye olarak zaten hiçbir fark yok.
oraya ilk gittiğimde büyü gibi bir şey öğrendim evet thuım dediğiniz o galiba.
Ejderha ya shout attığın görev ise shout u atarken uzun bas tuşa. Yani çığlığı uzun at
o görev değil
+++

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı