Snopy V5h direksiyon hakkında kişisel düşüncelerim

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bu gün 2 veya 1 hafta önce aldığım Snopy v5h direksiyon hakkında kişisel görüşlerimi sunacağım inceleme gibi resimli olmayacak sadece düşüncelerim.

1- Direksiyonun sağ ve sol ortasında deri var galiba yanlışım da olabilir ama orası bir zaman sonra elimi acıtıyor. O deri gibi olan yeri tırtıklı gibi ondan olabilir.
2- Direksiyonun o deri dediğim tarafları dışında ki plastik gibi yerde elimi acıtıyor yani direksiyon rahat dersem yalan olur. ETS2 oynarken yarım saat falan oynayınca ellerimin içi değişik oluyor.
3- Vitesi çok hassas belki o fiyata olan bütün direksiyonlarda öyledir bazen çok hızlı vitesi düşürmek veya yükseltmek gerekiyor ama hızlı yapınca bazen 2 artıyor bazen artıp düşüyor.
4- Gaz ve fren biraz hafif. Hafif derken basarken birazda olsun zorlasın isterdim. Gaza az basmak istediğinizde gaza yarısından çok az daha basmanız lazım hassas olsa daha güzel olurdu ama o fiyata bence çokta kötü değil.
5- Düğmeler fazla yani iyi gibi görünüyor ama mesela ETS2 oynuyorum ortada ki bir tuşa çalıştırmayı ekliyorum yan tuşlara sinyal, farlar falan bunları ekliyorum sonra solda ki 4 tuşa yana bakmayı ekliyorum sağ bakarken viteste düşüyor. Bu ayarlardan ayarlanıyor olabilir ve her oyunda aynı olmayabilir bunu biraz araştırın :)
6- Titreşim olarak fazla direksiyon sürmedim ama toprağa falan girince ve ETS2 oyununda titreşimleri son ayar yapınca elin biraz değişik oluyor yani orta derece diyebilirim.

Düşüncelerim bu kadar aklıma gelirse veya sormak istediğiniz bir şey olursa zevkle cevaplayabilirim. Direksiyon rahatlık açısından fazla rahat değil ( bence ) tabi bir G27 olmasını beklemiyoruz ama o deri kısmı elimi acıtıyor. Yakın zamanda ( 4-6 ay arası :) ) G27 almayı planlıyorum bakalım inşallah fikrim değişmez. İyi forumlar...

Biraz Ets2 oynadıktan sonra fren ve gaz pedallarında hassasiyet bozulacak hocam tecrübeyle sabit :) En kısa zamanda garantiye vericem umarım kullanıcı hatası demezler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı