- Makaleler
- 9
Snowman'in siparişini iptal ettim.Sonuç ne oldu hocam?
ZF-12 hayal kırıklığı. Thermal Grizzly'i zaten biliyorsunuz. MX-4'ü de konu açıp incelemiştim.
Snowman'in siparişini iptal ettim.Sonuç ne oldu hocam?
Risk almaya değer mi sizce? Snowman alayım mı yoksa Thermal Grizzly mi?Snowman'in siparişini iptal ettim.
ZF-12 hayal kırıklığı. Thermal Grizzly'i zaten biliyorsunuz. MX-4'ü de konu açıp incelemiştim.
Thermal Grizzly Kryonaut olmasına imkan yok zaten bu macunun.Risk almaya değer mi sizce? Snowman alayım mı yoksa Thermal Grizzly mi?
O zaman Thermal Grizzly alacağım 3600 ve 4440 için. Teşekkür ederim.Thermal Grizzly Kryonaut olmasına imkan yok zaten bu macunun.
Silikon bazlı katkılar yüzünden 9 aydan daha uzun gidecektir ve muhtemelen iletim değerinin düşmesi 1.5 yıldan önce gerçekleşmez. İşin uzmanı olsaydınız yarı iletkenlerin ölümsüz gibi olduklarını fark ederdiniz diye düşünüyorum.İşin uzmanı olarak demek isterim,
MX-4 8 m/kmw 9 ay gider Snowman 14.67 m/kmw 6 ay gider.
Her şey iletim değeri değildir uzun süre dayanaklılık ve iletim koruma değeri meselesini unutmuşsunuz.
Bekleme imkanın varsa 5.5 gr olanının fiyatı çok uygun ve orijinal. Tavsiye ederim.O zaman Thermal Grizzly alacağım 3600 ve 4440 için. Teşekkür ederim.
Uzmanı olsa zaten test yapmadan böyle bir şey demezdi.Silikon bazlı katkılar yüzünden 9 aydan daha uzun gidecektir ve muhtemelen iletim değerinin düşmesi 1.5 yıldan önce gerçekleşmez. İşin uzmanı olsaydınız yarı iletkenlerin ölümsüz gibi olduklarını fark ederdiniz diye düşünüyorum.
Yorum yapmak ayrı, işin uzmanı olmak ayrı şeylerdir...
Orada daha çok örnek olarak dedim ama A macunu çok değerli olup kısa sürede ilerimini kaybeder B biraz düşük olup daha iyi iletir.Silikon bazlı katkılar yüzünden 9 aydan daha uzun gidecektir ve muhtemelen iletim değerinin düşmesi 1.5 yıldan önce gerçekleşmez. İşin uzmanı olsaydınız yarı iletkenlerin ölümsüz gibi olduklarını fark ederdiniz diye düşünüyorum.
Yorum yapmak ayrı, işin uzmanı olmak ayrı şeylerdir...
İki macunu da kullandım, şu anda da Snowman kullanıyorum. İşlemciye süreli 2 gün, ekran kartına süreli 1 hafta oldu. Tabii ki söyleyeceğim değerlerden net bir şey anlaşılmaz. Yine de fikir edinmen için söyleyeyim.Risk almaya değer mi sizce? Snowman alayım mı yoksa Thermal Grizzly mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.