Soğuk davranan kızlara ne yapmayalım?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar selam, sınıftaki kızlarla konuşuyorum fakat soğuk yapıyorlar. Nasilsin napiyosun gibi cevaplara birkaç saat sonra 'iyi' diyorlar. Sadece bu değil çoğu konuşma da soğuk davranıyorlar. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ya da nasıl davranabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gerçekten bu tavsiyeyi dikkate alın. Kendinize odaklanın emin olun çok mutlu olacaksınız.

Dikkate alacağım elbette. Vücut geliştirmeye başlamıştım belli sebeplerden dolayı ara verdim. Tekrar başlayıp derslerime odaklanmayı düşünüyorum. Biraz tarz değişikliği yapmayı da planlıyorum

Çok fazla üstüne düşmeyin. Bunların birden fazla konuştuğu erkekler oluyor ve adamına göre muamele çekiyorlar. Kızların çoğunluğu ilgi hastasıdır, gösterdiğiniz ilgiyi bir anda çekerseniz deliye dönerler.

O kişilerle arayı açın. Onlar size bir şey demediği sürece siz de hiçbir şekilde muhabbet kurmayın. Zaten genelde böyleleri işleri düşünce arayıp sorarlar sadece.

Çok fazla üstüne düşmeyin. Bunların birden fazla konuştuğu erkekler oluyor ve adamına göre muamele çekiyorlar. Kızların çoğunluğu ilgi hastasıdır, gösterdiğiniz ilgiyi bir anda çekerseniz deliye dönerler.

Hocam pek bir çevresi olduğunu sanmıyorum Instagram takipçi sayısı çok düşük

Farklı bir platformdan konuşuyor olabilir. İllaki Instagram olmasına gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı