Sokağa çıkma yasağı cezası sonradan gelebilir mi?

Gelmiş ama adama
Ceza geldi mi size hocam, bugün acile giderken ben de sizinle aynı durumu yaşadım. Dizimden sakatlık yaşadığım için ağrı kesici olmaya acile gidiyordum cüzdanım da diğer montta kalmış. polislere durumu bildirdim bir tc aldılar isimle birlikte sonra gidebilirsiniz dediler. dönüşte acilden geldiğimi gösteren belgeyi getirmemi istediler , götürdüm onlara. Problem yok dediler ama bir kaç kişiye problem yok diyerek ceza kesilmiş. Sizin durumunuzu merak ettim acaba

Ceza geldi mi size hocam, bugün acile giderken ben de sizinle aynı durumu yaşadım. Dizimden sakatlık yaşadığım için ağrı kesici olmaya acile gidiyordum cüzdanım da diğer montta kalmış. Polislere durumu bildirdim bir T.C. aldılar isimle birlikte sonra gidebilirsiniz dediler. Dönüşte acilden geldiğimi gösteren belgeyi getirmemi istediler, götürdüm onlara. Problem yok dediler ama birkaç kişiye problem yok diyerek ceza kesilmiş. Sizin durumunuzu merak ettim acaba.

Size bir şey olmaz.

Size bir şey olmaz.
Bilemedim hocam , bir tutanak tutulmadı. Gayet samimi konuşuldu. Aksi bir durum olsa tutanak tutulması gerekirdi diye düşünüyorum , sonuçta başka biri olsa belki bir başkasının TC numarasını verebilirdi, ek olarak kimliğim olmadığı için de alıkoyabilirlerdi. Aciliyeti olan durumlara birazcık esneklik gösterilmeli ama açıklamalara acile gitme bölümü koyulmamış, ağrıdan duramıyordum ve gitmek zorunda kaldım. Üzücü bir talihsizlik olur böyle bir durum olursa , sağlık temel hakkından yararlanamamış olurum . İtiraz ederim diye düşünüyorum.

Aylar önce bir arkadaşımın başına geldi. Kimlik kontrolü yapılmış. Ocak başı sonradan cezası geldi. Ödemedi. Duruyor öyle, itiraz süresini de kaçırdı. İtiraz etmeyi deneyin. Belki silinir.
Sokağa çıkma yasağı değildi onunki. Maskesiz olduğu için kesmişler. 950₺.

Ceza geldi mi size hocam, bugün acile giderken ben de sizinle aynı durumu yaşadım. Dizimden sakatlık yaşadığım için ağrı kesici olmaya acile gidiyordum cüzdanım da diğer montta kalmış. Polislere durumu bildirdim bir T.C. aldılar isimle birlikte sonra gidebilirsiniz dediler. Dönüşte acilden geldiğimi gösteren belgeyi getirmemi istediler, götürdüm onlara. Problem yok dediler ama birkaç kişiye problem yok diyerek ceza kesilmiş. Sizin durumunuzu merak ettim acaba.

Vallahi 5 hafta oldu bir şey gelmedi gelmez diye düşünüyorum her önüne gelene ceza kesseler başa çıkılmaz hale dönüşür eğer gelirse acilden geldiğini gösteren belgeni itiraz ederken kullan silerler.

Benim de Cumartesi günü başıma geldi bekçiler çevirdi kimliği aldı anons geçti sonra bu seferlik uyarı olsun dedi küçük bir kagıda adımı soyadımı T.C.'yi yazdı kimliği verince direk git dedi eğer durursan bu sefer ceza yazarım dedi bu uyarı olsun dedi ceza yemiş olabilir miyim?

Son düzenleme:
Benim de cumartesi günü başıma geldi bekçiler çevirdi kimliği aldı anons geçti sonra bu seferlik uyarı olsun dedi küçük bir kagıda adımı soyadımı T.C.'yi yazdı kimliği verince direk git dedi eğer durursan bu sefer ceza yazarım dedi bu uyarı olsun dedi ceza yemiş olabilir miyim?

Uyarı deyip ceza yazıyorlar tartışma çıkmasın diye yüzde 99 gelir bayağı araştırdım ben bu konuyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı