Sokağa çıkma yasağından ceza yemişim haberim yok

J0kerdede

Megapat
Arkadaşlar hayatımda bu kadar saçma bir olay başıma gelmedi yakın zamanda telefondaki IMEI kodum kopyalandı, sokağa çıkma yasağından 3180 TL ceza yemişim aklımın ucuna en ufak da olsa nerede nasıl yediğim gelmiyor. Bugün şans eseri haberim oldu merak ettiğim bu ceza ne zaman yazılmış 4 Eylül 2000 doğumluyum motorlu kuryeyim nasıl böyle bir şey mümkün olabilir? Haberim bile yok en yakın tarihte kask için durdurulmuştum yasak yoktu. Polisle yasakla ilgili diyaloğa bile girmemiştim cezanın tam olarak ne gün yazıldığını nasıl öğrenebilirim? Vadesi yazıyor ama tarihi yazmıyor. Pazartesi günü emniyete gideceğim sizce yanlışlık olduğunu kanıtlayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-11 at 23.01.42.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-11 at 23.01.42.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 354

Arkadaşlar cezanın yazıldığı günü öğrenme şansım var mı yardımcı olur musunuz bana ceza kesilse makbuz fatura vesaire verilmesi gerekmiyor mu benim cezadan nasıl haberim olmaz kafayı yemek üzereyim. Interaktif e devlet uygulamasında belge no tarihle başlıyor cezanın yazıldığı tarihmi acaba o olsa alakasız tarihler oluyor.

Dosya Ekleri

• 20201212_010305.jpg
    20201212_010305.jpg
    237 KB · Görüntüleme: 258
Hocam muhtarlığa da uğrayabilirsiniz sebebini öğrenmek adına. Bildiğim kadarıyla trafik cezaları vb. muhtarlığa teslim ediliyor belki bu da muhtarlığa teslim edilmiştir. Muhtarlıktan yapılan açıklamaya göre de itiraz etmeniz kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. Gerçekten tuhaf bir olay geçmiş olsun.

Hocam muhtarlığa da uğrayabilirsiniz sebebini öğrenmek adına. Bildiğim kadarıyla trafik cezaları vb. muhtarlığa teslim ediliyor belki bu da muhtarlığa teslim edilmiştir. Muhtarlıktan yapılan açıklamaya göre de itiraz etmeniz kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. Gerçekten tuhaf bir olay geçmiş olsun.

Sağ olun yarın muhtarlık açık olur mu? Ve cezanın vade gününden yola çıkarak yazıldığı günü öğrenebilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı