SolidWorks ve AutoCAD üniversiteler veriyor mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu sene makine mühendisliğine başlıyorum. Bu programları ilk sene öğrenmeye başlamak istiyorum fakat bireysel olarak çok pahalılar. Üniversite ücretsiz veriyor mu bu programları üniversitedekiler crack mi kullanıyor yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bu sene makine mühendisliğine başlıyorum. Bu programları ilk sene öğrenmeye başlamak istiyorum fakat bireysel olarak çok pahalılar. Üniversite ücretsiz veriyor mu bu programları üniversitedekiler crack mi kullanıyor yoksa?
Üniversiteden üniversiteye değişebilir ama bu programların bildiğim kadarıyla zaten öğrenciler için fiyatlandırmaları var.

Umarım başarılı bi şekilde mezun olursunuz , solidworks veya autocad'in üstüne düştünüz mü?
AutoCad 1. sınıftaydı üstüne çok düşmedim hemen kavradım zaten sınava çalışırken udemy den aldığım kurs yardımcı oldu. Solid ve Ansys daha görmedik görünce çalışacağım.

AutoCad 1. sınıftaydı üstüne çok düşmedim hemen kavradım zaten sınava çalışırken udemy den aldığım kurs yardımcı oldu. Solid ve Ansys daha görmedik görünce çalışacağım.
Merhabalar AutoCad için herhangi bir ödeme yaptınız mı her kafadan farklı bir ses çıkıyor. 1. Sınıfım bende çizim dersimizde AutoCad kullanılacak dendi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı