Son 10 yıl içinde çıkmış en iyi grafikli oyun RDR 2 olabilir mi?

Ona bakarsan 2013'de GTA 5 çıktı.
Grafik anlamında Crysis 3'ü çok daha başarılı buluyorum. 2 mesaj yukarıda söylediğim gibi Crysis 3'ün grafik kalitesini kıyaslama yapabileceğin, aynı dönemde çıkan oyunlar çok az, GTA 5 de bunlardan birisi. RDR 2 ile kıyaslama yapabileceğin günümüzde çok fazla sayıda oyun var. HZD, AC Odyssey, CP2077 vs. gibi oyunlarının grafik kalitesini RDR2 ile kıyaslama yapabilirsin. Günümüzde grafiksel anlamda neredeyse çoğu oyun çok daha üstün durumda geçmişe nazaran, geçmişte böyle değildi durumlar. Anlatmak istediğim de bu benim. RDR2 gibi oyunlar grafiksel olarak iyi durumda olmalılar zaten. Günümüz bunu gerektiriyor artık.

Bu durumun öncüsü de grafiksel olarak oyun piyasasına çağ atlatan Crysis serisidir.

Cyberpunk, SOTTR, Resident evil 3.

Aslında oyunları grafik açısından karşılaştırırken oynanış sürelerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Mesela RDR2 100 saatin üstünde oynanış ve 26-27 saate yakın arasahne sunuyor ama RE3 4-5 saat oynanış sunuyor. Oyun daha kısa ve az obje barındırdığı için, özellikle açık dünya oyunları gibi uzak mesafeleri renderlamadığı için grafikleri daha iyi olabilir.

Grafik anlamında Crysis 3'ü çok daha başarılı buluyorum. 2 mesaj yukarıda söylediğim gibi Crysis 3'ün grafik kalitesini kıyaslama yapabileceğin, aynı dönemde çıkan oyunlar çok az, GTA 5 de bunlardan birisi. RDR 2 ile kıyaslama yapabileceğin günümüzde çok fazla sayıda oyun var. HZD, AC Odyssey, CP2077 vs. gibi oyunlarının grafik kalitesini RDR2 ile kıyaslama yapabilirsin. Günümüzde grafiksel anlamda neredeyse çoğu oyun çok daha üstün durumda geçmişe nazaran, geçmişte böyle değildi durumlar. Anlatmak istediğim de bu benim. RDR2 gibi oyunlar grafiksel olarak iyi durumda olmalılar zaten. Günümüz bunu gerektiriyor artık.

Bu durumun öncüsü de grafiksel olarak oyun piyasasına çağ atlatan Crysis serisidir.
Ben ilk oyun hariç gerisine katılmıyorum hem hikaye hem grafik olarak tercih meselesi dediğim gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı