Son 2 ay çalışılarak eşit ağırlıkta ilk 60 bine girilir mi?

Eşit ağırlık 60.000 diyorsun benim zamanımda ilk sayısal ilk 10.000'e girmeyince çevrene söylemeye utanırdın. 120 soru üzerinden 50-55 net. Yine kendi zamanımdan hatırladığımı söyleyeyim 2000 soru 1 netini arttırır derlerdi sınavda. 85 net üzerine çıkmanız gerekiyor. Konuları bildiğinizi varsayarsam ve okul puanınızı da full verirsem:

60.000 soru. 1 soru 1 dakika: 60.000 dakika. Günde 16 saate denk geliyor 2 ayda.
2000 soru 1 net artırması mı? :D

Eşit ağırlık 60.000 diyorsun benim zamanımda ilk sayısal ilk 10.000'e girmeyince çevrene söylemeye utanırdın. 120 soru üzerinden 50-55 net. Yine kendi zamanımdan hatırladığımı söyleyeyim 2000 soru 1 netini arttırır derlerdi sınavda. 85 net üzerine çıkmanız gerekiyor. Konuları bildiğinizi varsayarsam ve okul puanınızı da Full verirsem:

60.000 soru. 1 soru 1 dakika: 60.000 dakika. Günde 16 saate denk geliyor 2 ayda.

İlk 10 bine söylemeye utandığınız sınava 12bin kişi falan giriyordu sanırım.

İlk 10 bine söylemeye utandığınız sınava 12bin kişi falan giriyordu sanırım.
2009 girişliyim.

Netin yükseldikçe bu artar. 110-115 netteki bir adam için bu belki 4-5000 olabilir. Sınav sistemi hakkında bilgim yok eğer bu TYT bizim zamanımızın 1. bölümü ise bence 500 soruda da 1 net artar ortalamada.

Arkadaşlar sınava 2 ay kaldı. Ben hayatımda hiç ders çalışmadım bugüne kadar. Sadece okul sınavlarından geçmek için sınavdan 1-2 gün önce çalışırdım, onun dışında hiç derslerime çalışmadım. 40 gün önce falan derslerime çalışma kararı almıştım fakat rahatıma engel olamadım adamakıllı çalışmadım oyun oynadım, sosyal medyada takıldım. Şu an ise TYT matematikte bölme-bölünebilmeye kadar biliyorum. Diğer derslerim 0. Ortalama TYT netlerim 50-55. Sizce bu 2 ay nasıl çalışırsam sınavı kazanabilirim? Hedefim eşit ağırlık alanında ilk 60 bine girmek.

Tabii ki biraz ihitmal zor ama imkansız değil.
Mezuna bırakırsan ve sana bir önerim var Gri Koç Katıl'a katılabilirsin çok güzel.

2 ay zaman kalmış gidip matematik çalışmamalısın, en kolay net nereden gelir mesela bana göre sosyal sonra atıyorum Türkçe gibi ya da fen. Kolay net kazandıran derslere çalışmalısın.

Mezuna bırakırsan ve sana bir önerim var gri koç katıl'a katılabilirsin çok güzel.

2 ay zaman kalmış gidip matematik çalışmamalısın, en kolay net nereden gelir mesela bana göre sosyal sonra atıyorum Türkçe gibi ya da fen. Kolay net kazandıran derslere çalışmalısın.

Olay net kazandırması değil EA da yükselmek için AYT mat kasması gerekiyor sosyali vs herkes yapıyor ama matematiği herkes yapamıyor 40/40 mat 6 edebiyat yapan arkadaşım EA da 3K yapmıştı.

Mezuna bırakırsan ve sana bir önerim var Gri Koç Katıl'a katılabilirsin çok güzel.

Türkçe ve sosyalde yapabileceğim maksimum net sayısını yapıyorum zaten.

Şimdi gerçekçi olalım bu sene yapman imkansız, umut vermeye gerek yok. Muhtemelen konuya vakıf olmadığınız, ne kadar emek vermeniz gerektiğini bilmediğiniz için bu ihtimali düşündünüz. Size tavsiyem gelecek sene için oturup şimdiden çalışın o zaman yapabilirsiniz belki.

Şimdi gerçekçi olalım bu sene yapman imkansız, umut vermeye gerek yok. Muhtemelen konuya vakıf olmadığınız, ne kadar emek vermeniz gerektiğini bilmediğiniz için bu ihtimali düşündünüz. Size tavsiyem gelecek sene için oturup şimdiden çalışın o zaman yapabilirsiniz belki.
Hocam ben bu sene için tavsiye istiyordum onun için konuyu açtım. Siz seneye bırakın diyorsunuz.

Hocam ben bu sene için tavsiye istiyordum onun için konuyu açtım. Siz seneye bırakın diyorsunuz.

Bu seneki sınav için oturup günde 15 saat de çalışsan yapman zor, amacım hevesini kırmak değil, oturup çalışmak ile olmuyor bazı şeyler, mantığının oturması zaman alan konular var, sınavda zamanı iyi kullanmak var, bol soru görmek var, var oğlu var ve bunlar o sınav maratonunda zamanla oturan şeyler. O yüzden bu sene için tavsiyem, kendini kandırma gerçekçi ol. Seneyeki sınav için oturup şimdiden çalış 1 sene geç git bir şey kaybetmezsin. Şimdiden başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı