Son 2 ay çalışılarak eşit ağırlıkta ilk 60 bine girilir mi?

Bu seneki sınav için oturup günde 15 saat de çalışsan yapman zor, amacım hevesini kırmak değil, oturup çalışmak ile olmuyor bazı şeyler, mantığının oturması zaman alan konular var, sınavda zamanı iyi kullanmak var, bol soru görmek var, var oğlu var ve bunlar o sınav maratonunda zamanla oturan şeyler. O yüzden bu sene için tavsiyem, kendini kandırma gerçekçi ol. Seneyeki sınav için oturup şimdiden çalış 1 sene geç git bir şey kaybetmezsin. Şimdiden başarılar.
Seneye sayısaldan gireceğim. Haziranda toplama çıkarmadan başlayacağım konulara.

60 bin için gereken netlere bak ve kendi netlerine göre o sıralama için gereken netler ne kadar uzak onu hesapla. Eğer çok fark yoksa yapılabilir. EA için yapılabilir. 65'e yakın TYT ve 50-55 civarı AYT yapmak lazım diye hatırlıyorum ancak her sene zaten sıralamalar farklı geliyor. OBP'nin de etkisi var. Ben mesela şu an biraz boşladım. TYT Netlerim 55-60 civarında. AYT'de 30-35 yapıyorum. Konular bitince AYT'de 45-50 aralığına girmem lazım. 60 TYT 45 AYT minimum yapmam lazım mesela benim hedefim için. AYT abanıyorum full.

2009 girişliyim.

Netin yükseldikçe bu artar. 110-115 netteki bir adam için bu belki 4-5000 olabilir. Sınav sistemi hakkında bilgim yok eğer bu TYT bizim zamanımızın 1. bölümü ise bence 500 soruda da 1 net artar ortalamada.
Siz de haklısınız. 60 larda ilk 100'e girmeyenleri köye almıyorlardı. Ne kadar saçma bir düşünce. Sizin zamanınızda olan üniversite sayısı ile şimdiki bir mi ? Öyle soru sayısı falan da yok yok 100 soruda 1 netmiş falan filan. Benim zamanım diye bahsettiğiniz sorular şu anda sorulanlar yanında çıtır çerez ÖSS için.

Adamakıllı 2 ay düzenli dersinizi çalışın. TYT kasmaktansa AYT edebiyat falan öğrenmenizi öneririm. 60K iddialı bir hedef ama 2 ayda 100k yapabilirsiniz.

Seneye sayısaldan gireceğim. Haziranda toplama çıkarmadan başlayacağım konulara.
Bence sayısala geçmeyin 50 TYT ile. Seneye Çıkarmadan başlayıp Türev- İntegral öğrenemezsiniz.

Siz de haklısınız. 60 larda ilk 100'e girmeyenleri köye almıyorlardı. Ne kadar saçma bir düşünce. Sizin zamanınızda olan üniversite sayısı ile şimdiki bir mi ? Öyle soru sayısı falan da yok yok 100 soruda 1 netmiş falan filan. Benim zamanım diye bahsettiğiniz sorular şu anda sorulanlar yanında çıtır çerez ÖSS için.

Adamakıllı 2 ay düzenli dersinizi çalışın. TYT kasmaktansa AYT edebiyat falan öğrenmenizi öneririm. 60K iddialı bir hedef ama 2 ayda 100k yapabilirsiniz.

Bence sayısala geçmeyin 50 TYT ile. Seneye Çıkarmadan başlayıp Türev- İntegral öğrenemezsiniz.
1 yılda neden türev-integral öğrenemeyim. Atomu mu bölüyorum , ışınlanmayı mı icat ediyorum?

TM'de adam akıllı bölüm yok hele 60 binlerde.

1 yılda neden türev-integral öğrenemeyim. Atomu mu bölüyorum , ışınlanmayı mı icat ediyorum?

TM'de adam akıllı bölüm yok hele 60 binlerde.
Deneyin. ancak çıkarmadan başlayıp Türev, integrale yetişemezsiniz. Yetişseniz bile daha önce ilk defa göreceğiniz sistemleri ve bitki fizyolojisini yetiştiremezsiniz. Organiği saymıyorum bile.

Deneyin. ancak çıkarmadan başlayıp Türev, integrale yetişemezsiniz. Yetişseniz bile daha önce ilk defa göreceğiniz sistemleri ve bitki fizyolojisini yetiştiremezsiniz. Organiği saymıyorum bile.
Haklısınız ama ben 11.sınıfta sayısaldım. 11.sınıf kimyası çok zor geldiği için tm'ye geçmiştim fakat hata ettim çünkü TM'nin geleceği yok.

Şimdiden oturup başlarsan yetiştirirsin. Türev integral eskisi gibi fazla konu başlığı içermiyor, özellikle karışık kısımları müfredattan kaldırılmıştı yani abartılacak şeyler değil, yaparsın.

Şimdiden oturup başlarsan yetiştirirsin. Türev integral eskisi gibi fazla konu başlığı içermiyor, özellikle karışık kısımları müfredattan kaldırılmıştı yani abartılacak şeyler değil, yaparsın.
Matematik değil de AYT fen çok sıkıntı özellikle 11.sınıf kimya.

Yok be kanka.Atı alan Üsküdar'ı geçti. Biraz geç kaldın gibi. 2 ayda 60bin olmazda sıfırdan başladıysan 1 milyon 60 bin olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı