Son 2 ay çalışılarak eşit ağırlıkta ilk 60 bine girilir mi?

Merhaba.

Bir eşit ağırlıkçı olarak yorum yapıyorum ve yapacağım.
Eşit ağırlıkta yüksek sıralama yapabilmenin en kestirme yolu edebiyat ve AYT matematiktir.

AYT matematik biz eşit ağırlıkçıların hakikaten en büyük silahı.
Bir matematik neti abartmadan söylüyorum en az 1500 sıralama öne çekiyor.

Edebiyat da bu civarlarda sıra öne çeker.

TYT'yi de geliştirmeniz lazım.
Şu an olduğunuz aralık şahsen düşük. Bunu hiç değilse 70 net civarına getirebilirsiniz.

60K için de yine nereden bakılsa 60-70 aralığında bir TYT neti ve 30 civarı AYT neti lazım.
Buradaki sayıları biraz sallamış olabilirim ama yine bu kadar olacağını düşünüyorum.

Çok sıkı olmanız lazım bu aralar 60K istiyorsanız. Olduğunuz netler şahsen düşük bu sıralama için.
Başarılar.

Ben yaparsın veya yapamazsın diye sizin kişisel yorumunuzu sormuyorum tavsiyeniz varsa yazın.

Merhaba.

Bir eşit ağırlıkçı olarak yorum yapıyorum ve yapacağım.
Eşit ağırlıkta yüksek sıralama yapabilmenin en kestirme yolu edebiyat ve AYT matematiktir.

AYT matematik biz eşit ağırlıkçıların hakikaten en büyük silahı.
Bir matematik neti abartmadan söylüyorum en az 1500 sıralama öne çekiyor.

Edebiyat da bu civarlarda sıra öne çeker.

TYT'yi de geliştirmeniz lazım.
Şu an olduğunuz aralık şahsen düşük. Bunu hiç değilse 70 net civarına getirebilirsiniz.

60K için de yine nereden bakılsa 60-70 aralığında bir TYT neti ve 30 civarı AYT neti lazım.
Buradaki sayıları biraz sallamış olabilirim ama yine bu kadar olacağını düşünüyorum.

Çok sıkı olmanız lazım bu aralar 60K istiyorsanız. Olduğunuz netler şahsen düşük bu sıralama için.
Başarılar.
Maalesef TYT'deki netlerim çok düşük. MSÜ kolaydı onda sanırım 70 üstü gelecek. Ama özdebirde 37 net geldi toplamda.

Arkadaşlar sınava 2 ay kaldı. Ben hayatımda hiç ders çalışmadım bugüne kadar. Sadece okul sınavlarından geçmek için sınavdan 1-2 gün önce çalışırdım, onun dışında hiç derslerime çalışmadım. 40 gün önce falan derslerime çalışma kararı almıştım fakat rahatıma engel olamadım adam akıllı çalışmadım oyun oynadım, sosyal medyada takıldım. Şu an ise TYT matematikte bölme-bölünebilmeye kadar biliyorum. Diğer derslerim 0. Ortalama TYT netlerim 50-55. Sizce bu 2 ay nasıl çalışırsam sınavı kazanabilirim? Hedefim eşit ağırlık alanında ilk 60 bine girmek.
Bu seviyede nasıl tyt de 50-55 arası netin var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı