soon
Hectopat
- Katılım
- 16 Şubat 2021
- Mesajlar
- 581
- Çözümler
- 3
Matematik değil de AYT fen çok sıkıntı özellikle 11.sınıf kimya.
Evet, fazla konu başlığı var. Düzenli gitmek lazım.
Matematik değil de AYT fen çok sıkıntı özellikle 11.sınıf kimya.
Az daha abart istiyorsan.şu anki netlerimle ilk 500 bin geliyor.
Ben yaparsın veya yapamazsın diye sizin kişisel yorumunuzu sormuyorum tavsiyeniz varsa yazın.Yapamazsın.
Maalesef TYT'deki netlerim çok düşük. MSÜ kolaydı onda sanırım 70 üstü gelecek. Ama özdebirde 37 net geldi toplamda.Merhaba.
Bir eşit ağırlıkçı olarak yorum yapıyorum ve yapacağım.
Eşit ağırlıkta yüksek sıralama yapabilmenin en kestirme yolu edebiyat ve AYT matematiktir.
AYT matematik biz eşit ağırlıkçıların hakikaten en büyük silahı.
Bir matematik neti abartmadan söylüyorum en az 1500 sıralama öne çekiyor.
Edebiyat da bu civarlarda sıra öne çeker.
TYT'yi de geliştirmeniz lazım.
Şu an olduğunuz aralık şahsen düşük. Bunu hiç değilse 70 net civarına getirebilirsiniz.
60K için de yine nereden bakılsa 60-70 aralığında bir TYT neti ve 30 civarı AYT neti lazım.
Buradaki sayıları biraz sallamış olabilirim ama yine bu kadar olacağını düşünüyorum.
Çok sıkı olmanız lazım bu aralar 60K istiyorsanız. Olduğunuz netler şahsen düşük bu sıralama için.
Başarılar.
Ben yaparsın veya yapamazsın diye sizin kişisel yorumunuzu sormuyorum tavsiyeniz varsa yazın.
BaşarılarHocam siz geçen gün bana gaz veriyordunuz, Ben çalışmaya başladım ama benim hedef ilk 1m500k altı.
Bu seviyede nasıl tyt de 50-55 arası netin var?Arkadaşlar sınava 2 ay kaldı. Ben hayatımda hiç ders çalışmadım bugüne kadar. Sadece okul sınavlarından geçmek için sınavdan 1-2 gün önce çalışırdım, onun dışında hiç derslerime çalışmadım. 40 gün önce falan derslerime çalışma kararı almıştım fakat rahatıma engel olamadım adam akıllı çalışmadım oyun oynadım, sosyal medyada takıldım. Şu an ise TYT matematikte bölme-bölünebilmeye kadar biliyorum. Diğer derslerim 0. Ortalama TYT netlerim 50-55. Sizce bu 2 ay nasıl çalışırsam sınavı kazanabilirim? Hedefim eşit ağırlık alanında ilk 60 bine girmek.
Lisede sadece sınavlara çalışmış birisi çok rahat yapabilir bu netleri. Zaten Eylül 2021'den beri düzenli olarak TYT denemesi oluyorum. Neredeyse hepsi sadece Türkçe ve sosyalden geliyor bu netlerin.Bu seviyede nasıl tyt de 50-55 arası netin var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.