Son 6 ayda TYT nasıl yetiştirilir?

JohnBaker

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben sadece TYT'ye gireceğim ve sizce kaç ayda bitirebilirim ve nasıl bir yol izlemem lazım? Tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar merhaba, ben sadece TYT'ye gireceğim ve sizce kaç ayda bitirebilirim ve nasıl bir yol izlemem lazım? Tavsiyeniz var mı?

Hedefinin kaç puan olduğuna bağlı benim hedef 300 falan yeni başlıyorum bende çalışmaya bu süre boyunca çalışırsam büyük ihtimal hedefe ulaşırım.

Hedefinin kaç puan olduğuna bağlı benim hedef 300 falan yeni başlıyorum bende çalışmaya bu süre boyunca çalışırsam büyük ihtimal hedefe ulaşırım.
hocam benimde 300 ve sizce nasıl bir program yapmam lazım yarın başlamak istiyorum matematiğim ve türkçem kötü sosyalim iyi fenim kötü sizce nasıl bir program olusturabilirim bana yardımcı olur musun başka yerden veya burdan

TYT 6 ayda rahat biter hocam merak etmeyin disiplinli ve güzel çalışın yeterli netleriniz çok düşükse önceliği matematik ve Türkçeye verin biraz arttıktan sonra fene bakarsınız.
hocam ilk önce hangi konuya calısmam lazım ve nasıl yapayım yardımcı olur musunn

Hocam benim de 300 ve sizce nasıl bir program yapmam lazım yarın başlamak istiyorum matematiğim ve Türkçem kötü sosyalim iyi fenim kötü sizce nasıl bir program olusturabilirim bana yardımcı olur musun başka yerden veya buradan.

Kendine haftalık program yap pazartesi tarih coğrafya salı da matematik edebiyat çalışacağim gibi. İlk derslerin TYT kamplarını izle sonra izlediğin konuyla ilgili test çöz.

Kendine haftalık program yap pazartesi tarih coğrafya salı da matematik edebiyat çalışacağim gibi. İlk derslerin TYT kamplarını izle sonra izlediğin konuyla ilgili test çöz.
hocam peki ilk türkçe mat fln mı bitirilmeli yoksa böyle karışık bir ders programı mı yapmak daha mantıklı ve 1 günde kaç konuya çalışılmalı bana tavsiyen var mıdır?

Hocam peki ilk Türkçe mat falan mı bitirilmeli yoksa böyle karışık bir ders programı mı yapmak daha mantıklı ve 1 günde kaç konuya çalışılmalı bana tavsiyen var mıdır?

İlk sevdiğin derslerle başla sonra onlara geçersin bence. Kaç konu değil de kaç saat çalışacağınü belirle o da sana kalmış ben 4 5 saat arası çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı