Son gelen zamlardan sonra PS5 mi Series X mi?

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz artık PS da bir oyun 3 bin fiyatına kadar ulaştı. Ben bir PS4 kullanıcısıyım normalde 1 2 ay önce PS5 alacaktım ancak duydum ki PS5 Pro çıkıyormuş onu bekleyeyim bari dedim ancak bu bekleme sürecindeki zamlar vallahi gına getirdi artık eskiden PS özel oyunları vardı artık onlar da yok olanlarda çok pahalı sonra bir Xbox Store bakayım dedim orada 150 TL olan olun PS da 1K 2K normalde PS4'teki oyunlarımı PS5'e geçirmek için PS5 almayı düşünüyordum ama zamlardan sonra oyunları bırakıp Xbox Series X alıp ardından da Game Pass almak geldi. Sizce PS5 mi aliyim yoksa PS5 Pro'yu mu bekleyeyim yoksa Series X mi aliyim? Cevap verecekler için şimdiden teşekkürler.
Hocam PS yolundan şaşmayın, doğru yol şu şartlarda bence PS'dır bence diğer opsiyonları bir rafa kaldırmak lazım.

Hocam bende öyle düşünüyordum da eskiden bir oyuna 3 bin TL verilir mi ya.

Haklısınız fakat PS Plus ile birçok oyuna sahip olabiliyorsunuz ve Game Pass'te her ne kadar çeşit çeşit oyun olsa da AAA oyun sayısı sınırlı olanların birçoğundada Türkçe dil desteği yok. İyi bir ingilizceniz yoksa oyundan alcağınız zevk fazlaca düşüyor. Kısacası benim tavsiyem PS 5 olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı