Son günlerde canınızı ne sıkıyor?

İngiltere emlak piyasası, 6 bavul ve 3 el çantası hakkımda (ek bagaj hakkıyla 3 defa gidiş/geliş yapacağım 3 haftada) yanımda neleri götüreceğimi seçmek, yıllar sonra yeniden beyaz yakalı köle olmak gibi şeyler canımı sıkıyor. 2014 yılından beri düzensiz hayata alışmıştım, haftada 5 gün aynı saatte kalkıp bir yere gitmek zorunda kalmak büyük külfet benim için.
 
Amin. Aslında başka dertletim de var mesela Epic Games indirme hızı çok kısıtlı. Steam'da 8'le indirdiğim oyun Epic'te 5'i görmüyor.

Seninki de dert Superonline kullanıyorum 35 Mbps'ye 120 gibi bir fiyat ödüyoruz 3 4 down alıyorum TurkNet destekleniyordu geçecektim bir baktım altyapınız yok diyor 1 hafta önce vardı sinirim bozuldu.
 
Seninki de dert Superonline kullanıyorum 35 Mbps'ye 120 gibi bir fiyat ödüyoruz 3 4 down alıyorum TurkNet destekleniyordu geçecektim bir baktım altyapınız yok diyor 1 hafta önce vardı sinirim bozuldu.
Derdini benimle paylaştığın için teşekkürler dostum, 10 yıl falan 16 mbps internetle dolaştıktan sonra 75'e Türknet ile tanıştım. Umarım sana da nasip olur bir gün. Bol sabırlar.
 
Son günlerde canımı sıkan şeyler; insanların birbirine olan tavırları, kimsenin kimseyi dinlememesi, "seni anlıyorum" deyip aslında dinlemeyen insanlar, sosyal ilişkiler, haberler, ülke ve dünya gündemi, gereksiz sohbetler, sohbet edeceğiz deyip geldiğinde susup kahve içen arkadaşlar, yıllardır dost dediklerimin aslında dost olmaması. Daha sayarım da gerek yok. Nefes almaya devam etmemin tek sebebi ahirete olan inancımızdır. Hadi eyvallah.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Bir aydır çalışıyorum, ilk başlarda ön yargılı davranıyorum diye düşünmüştüm ama tamamen doğru düşünüyormuşum işin pek bana göre olmadığını biliyorum ama işten çıkarsam ne yapacağım onu da bilmiyorum, iş için yeterli motivasyona sahip olmadığım için de çalışırken bıkkınlık geliyor.
 

Geri
Yukarı