Son İzlediğiniz Filmler - Yorumlarınız

Katılım
1 Eylül 2019
Mesajlar
15
Yer
İstanbul
Merhaba Technopat Sosyal Ailesi;
Bir sinema sever olarak bu konuda en son izlediğimiz filmleri tanıtıp, hakkındaki yorumlarımızı paylaşıp, tartışmayı umuyorum.
Paylaşımlar filmin afişi, adı-yılı ve yorumlarınız şeklinde olursa daha düzenli bir konu oluşturabiliriz.

Önemli: Yorumlarınızda ve ya tartışmalarınızda spoiler içeren kısımları Bu bir spoiler şeklinde gizlemeniz gerekmektedir.
Spoiler tag'i yorum yazdığınız kısımda, resim ve ifade ekleme kutucuklarının yanındaki üç nokta şeklinde ekle butonunda bulunmaktadır.



THE GENTLEMEN - 2019

ss.jpg


Emekli olmak için yüklü miktarda nakide ihtiyacı olan bir uyuşturucu üreticisini anlatan film tam bir Guy Ritchie klasiği, mizahi bir anlatımla süslenmiş suç-aksiyon filmi. İlk 20 dakika biraz durağan ve ne olduğunu anlamakla geçse de sonrasında aksiyon dozu artıyor ve sıkmadan su gibi devam ediyor. Anlatım tarzı hızlı ve bu tarza alışana kadar kimilerine biraz karmaşık gelebilir.
Yeni bir RocknRolla veya Snatch olmasa da, Guy Ritchie yine tarzını ortaya koymuş. Küçük bir uyarı: film konusu itibariyle genel olarak küfürlü ve yoğun bir dil içeriyor.
 
Cennette yedi dakika. Bir çocuk ve kız baş rolü oynayacak kişiler. Bir çocuğun evinde tüm okul bira partisi yapıyor. Kankası bu, zorba çocuklardan biri ve onu sevmeyen sevgilisi iki üç çocuk, bir iki tane de gereksiz gördüğüm rol oynayanlar. Kart buluyorlar bu çocuğun evinde ve gizli bir dolap çıkıyor çocuğun bile daha önce fark etmediği. Bu oda da oynuyorlar oyunu oyun şu şekilde ya iki tane kızıl kart gelirse erkek bile olsa denk gelenler öpüşecek ya da 7 dakika dolapta duracak. O sevgilisi olan ile, baş rol çocuk dolaba giriyor haliyle. Ama 7 dakika geçtikten sonra kayboluyorlar ve bu gizemi anlatıyor.
 
Batman Kara Şövalye. Açıkçası bu kadar sene Batman filmlerinden uzak durmuş biri olarak karantina günlerinde zaman geçirmek için izleyeyim demiştim. Batman karakterini çok sevmediğim için filme de pek ısınamadım ama oyunculuklar efsane. Özellikle Joker rolü oynamamış yaşamış bildiğiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı