Son Zamanlarda Artan Deep Web Muhabbeti

OnurB

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
686
Yer
A, A
Son zamanlarda artan bu deep web olayına değinmek istiyorum. Gerçekten size anlatılanlar ilginç gelebilir fakat ne yapıp ne edin uçkurunuzu tutun ve bu tür şeylere girmeyin. Bir kere girdiniz mi ilk önce insanlığınızdan utanıyorsunuz sonra da dünyadan bir an önce intihar edeyim kurtulayım gitsin diyorsunuz. Ben bunların bu kadar yayılacağını tahmin etmemiştim. İnternette fazla takılanlar dolasıyla level atlıyorlar. Bazı espriler vardı internette level atlarsanız boost insanlarla takılabilirsiniz diye. İşte bu da o tür bir şey. Girmeyin diyorum sadece. Orada olanları anlatıp sizin daha beter merakınızı arttırmak istemiyorum. Dünyanın belli bir karanlık tarafı vardır. İnternetin de var. İşte burası. Kim bir seri katille arkadaş olmak ister ? Kimse değil mi. İşte bu da böyle bir şey.

Girerim bakarım çıkarım diyorsanız. Öncelikle şunları diyeyim giriş yaptığınız anda.

Bir hacker sizi trolleyip forumda bütün bilgilerinizi paylaşabilir. Bu forumlara takılırsanız büyük ihtimal başınıza gelir. Genellikle sürekli domain host değiştiğinden siteler manyak derece virüs saçıyor. Güvenilir tek sitesi arama motorudur. Aradığınız özel bir şey varsa bir arama motoru var google gibi fakat illegal siteleri aldığından ve farklı sistemle çalıştığından daha kapsamlı araştırmalarda kullanıyor bir tek onun virüssüz olduğunu biliyorum. Yahu virüs kapar ne olur demeyin. Öyle virüsler var ki adınıza hesapları patlatırlar sonra kapınıza polis gelir gel de işin içinden çık. Tüm banka kredi kartı bilgilerinizi acayip şekilde çalabiliyorlar.

Ne yapıp ne edip beni dinleyin sakın takılmayın. Pişman olursunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dunyanın ne kadar iğrenç bir gezegen olduğunu bize gösteren ve nefes almaktan utanmamıza sebep olan internet sitesi gibi bir şey.

Her türlü pornografik içerik ve her türlü pisliği rahatlıkla bulabilirsin. Fakat arkadaşın dediği gibi virüs kaynıyor aman deyim girmeyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı