Hormon nedir bilir misin? Lise biyoloji bilgisi.
Baba anlamıyor musun Netflix izledim bir erkekle seks yapmam gerek!!!Eş cinsellik bence doğuştan gelen bir şey değil sonradan oluyor ki eskiden bu kadar popüler olmaması kanıtlar gibi büyük birçoğunluğu farklı olmak için yapıyor gerçekten olanlarda var ama benim görüşüm.
İstisnalara mutasyon adı veriliyor bilimde. Neyse daha fazla seviye düşürmemek için Allah ıslah etsin diyip susacağım. Teşekkürler.O halde doğuştan rahime ve penise sahip insanlar, yani hermafroditler nedir?
Eş cinsellik bence doğuştan gelen bir şey değil sonradan oluyor ki eskiden bu kadar popüler olmaması kanıtlar gibi büyük birçoğunluğu farklı olmak için yapıyor gerçekten olanlarda var ama benim görüşüm.
Önce dediklerine dikkat et bence. Başka dert eden ülke yokmuş. Sizin önünüzü açınca herşey çok güzel mi olacak? Hal ve hareketlerinizi gözümüze sokan kesim çok LGBT topluluğunda. Bu yüzden bi hakkınız yok. Hepsi öyle demiyorum bak.Sizler her yerde her istediğinizi yapabiliyorken sizlerle aynı havayı soluyan, aynı haklara sahip fakat cinsel yönelimi hemcinsine yönelik olan biri neden yapamasın? Bunda sorun nedir? Biz hoşgörülüyken sizler neden değilsiniz? Sizinle mi seks yapıyoruz da bu kadar dert ediniyorsun?
İstisna sayılmayacak kadar çok olduklarını da söyleyeyim o hâlde sana.İstisnalara mutasyon adı veriliyor bilimde. Neyse daha fazla seviye düşürmemek için Allah ıslah etsin diyip susacağım. Teşekkürler.
Kölesi insanlarPopüler kültür.
Bu kadar gözümüze sokmalarına gerek yok, kim kimle yatak odasında ne yaparsa yapsın ama bunu gözümüze sokamaz.Baba anlamıyor musun Netflix izledim bir erkekle seks yapmam gerek!!!
Kimin kimlerle seks yaptığını orta doğu ülkelerinden başka büyük dert edinen başka yer yok çünkü. Hristiyan ülkelerde bile bu aşılmışken bizim laik ve özünde "bir dine sahip olmayan" ülkemizde sizler gibi orta doğu kafasında insanlar görmek çok üzücü.
Sizler her yerde her istediğinizi yapabiliyorken sizlerle aynı havayı soluyan, aynı haklara sahip fakat cinsel yönelimi hemcinsine yönelik olan biri neden yapamasın? Bunda sorun nedir? Biz hoşgörülüyken sizler neden değilsiniz? Sizinle mi seks yapıyoruz da bu kadar dert ediniyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.