Son zamanlarda Valorant'ta hilenin artması

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba, uzun zaman sonra tekrar Valorant'a başladım ve rank kasmaya başladım. Son zamanlarda Valorant'ta aşırı bir hile artışı var şakasız CS'de bu kadar hile gelmiyor maçıma, son günlerde attığım maç sayısı 10 falan gelen hile sayısı minimum 3, ilk attığım maçlarda takıma mevlana geldi çok kolay kazandık 1 gün sonra tekrar girdim karşıya hile geldi adamlar legit bile oynamıyor artık adam full bize bakarak peek atıp One tap atıp duruyordu, bu adamı reportladıktan 1 gün sonra bana kp iadesi geldi. Bugünde maç 11-8 adamlar sonraki round eco kalacak maç kesin bizde oyun sırasında hileci tespit edildi hem 30 dk kıçımızı yırtarak oynadığımız zamanımız gitti hem alacağımız kp. Şu an Valorant rezalet bir halde Riot'un bir işi düzgün yaptığını görmedim zaten, rezil bir firma bu kadar yükselmeleri bile şans.

CS'de hileciler rahat rahat rank kasabildikleri için yüksek elolarda hepsi.🙄 bu yüzden sana denk gelmiyor olabilirler.

CS'de Premier hile kaynıyor orası doğruda normal map atınca veya FACEIT girince en azından güven faktörün iyiyse çok sıkıntı yaşamıyorsun.

Hile korumasi cok Basic kalıyor artik oyle seyler ciktiki.

Zamanında arkadaşım 30 TL'ye aldığı hile ile 1 hafta oynadı 1 hafta sonunda ban yedi Riot'un hile koruması iyi diyen rüya görüyor kendi açsın denesin ne kadar iyi. İlk çıktığında iyiydi çünkü yeni çıkmış oyun ve sürekli oyun üstüne çalışıp fixliyorlardı şimdi oyunun varlığını unuttular sadece para için skin getiriyorlar başka güncelleme yok.

Rank kasılmaz Valorant'ta.

Bende tam bu kafadaydım son zamanlarda rekabetçi oyun oynayasım geldi CS'de takım olmayınca maç atılmıyor sarmıyor Valorant'ta kasım biraz dedim pişam oldum yemin ederim. Maç atmadan önce de TDM girdim aim kasmak için yemin ediyorum karşıya 1 tane bizim takıma 1 tane hile geldi en sonda fullediler hileyi hvh sunucusuna döndü maç yemin ediyorum bak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı