Sony VGN-CS21S Windows 10 vs Linux

Dark Owl

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2014
Mesajlar
357
Çözümler
2
Merhabalar, elime bir laptop geçti Sony VGN-CS21s gerçekten eski vista yüklüydü. Deneme amaçlı Windows 10 yükledim stabil sayılır ama arka plan işlemleri çok yoruyor.
Acaba Windows işlemlerini mi hafifletmeye çalışılmalı yoksa Linux tabanlı bir sistem mi kurulmalı? Kullanacağım tek sebep, taşınabilir olması :D. Video açsın, Notion'u kullanayım yeterli. Sistem kobay faremiz sayılabilir.
4 GB RAM.
Intel 2Duo T6400 2.0GHz.
GeForce 9300M GS.
300 GB HDD.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Home Single Language'e geçebilirsiniz. Sisteminiz bu sayede daha hızlı çalışıp daha az yorulacaltır. Linux cephesinden tavsiyem Kubuntu olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı