Sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz?

Sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz?

• Evet, edebilirim. (Yorumda açıklayabilirsiniz).

Oy: 50 50,0%
  • Hayır, edemem. (Yorumda açıklayabilirsiniz).

Oy: 27 27,0%
  • Aktif olarak sosyal medya kullanmıyorum.

Oy: 23 23,0%

• Oy verenlerin toplamı
    100
  • Anket kapandı .

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Sosyal medya ve mesajlaşma kategorisinde anket özelliği olmadığı için konuyu bu kategoride açtım.

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya uygulamaları, birçoğumuzun hayatında önemli yer edindi ve birçoğumuz, vaktinin çoğunluğu bu mecralarda geçirmekte. Varsayalım ki bir sabah, Twitter, Facebook ve Instagram gibi bütün sosyal medya uygulamaları kapatılmış, hayatınıza sosyal medya olmadan devam etmeniz gerekecek. Soruma gelecek olursak da, sosyal medya olmadan hayatınıza devam edebilir misiniz? Açtığım ankete katılmayı unutmayın ve yorumlardan düşüncelerinizi de belirtebilirsiniz. İyi sosyaller!

Aktif olarak sosyal medya kullanmıyorum seçmek istemedim. Çünkü YouTube kullanıyorum. Ama Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Snapchat bunların hiçbirini kullanmıyorum.

Bunların olmaması hiç umurumda olmaz ama YouTube olmaması rahatsız ederdi herhalde

Sadece gündem için Twitter kullanıyorum zaten. Çok rahat idare ederim.
Edit: YouTube unutmuşum.

Sosyal medya hesabım yok ki, yokluğunda eksikliğini hissedeyim...

Benim için sadece kafa dağıtma ortamı olmadığı için edemem.

Technopat Sosyal'e girememek büyük bir acı olur benim için.
Bir şekilde alışacağımı düşünüyorum. Yani evet, devam edilebilir.

İlk günler olsa cevap hayır olur. Sonraki günler yavaş yavaş alışır insan.

En zorlanmayacak insan ben olabilirim gibi duruyor. Zamanında çok aç kapa yapmışlığım var ve kullanmadığım sıralarda kimin ne yaptığına bakmayıp kendi önüne bakmak daha çok motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…