Sosyal medya yasası meclisten geçti

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.984
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
TBMM'de sosyal medya yasası ile ilgili 12 madde daha kabul edildi. Kaynak Kemal Kılıçdaroğlu hala yıllar öncesinde kalmış baş örtüsü yasağıyla uğraşsın ve akp'lilere koz versin.
 
Konuya yorum yapacak arkadaşlar için kamu spotu susmayın tepkinizi ortaya koyun her şeyde olduğu gibi bunu da sindiremesinler unutulmasın arkadaşlar bu sözde yasada 1 fayda varsa 11 zarar var bununla başlayan neler yapmaz tepki koyun. #sansüryasasınahayır
 
1665092527512.png
1665092539372.png

#SansürYasasınaHayır
 
İktidara diyecek bir şeyim yok adamların ne olduğu belli ama şu saatten sonra yaşlı Kemal'e güvenenin aklından şüphe ederim adamın tek doğru hamlesi yok erdoğana 1 tripot 1 kamera ve 1 modem kadar zarar veren hiçbir şey olmamıştır bu dünyada. Tek başımızayız artık umarım meral akşener baskı kurmaya devam ederde mansuru aday çıkarırlar bize de umut olur erdoğana geçen yıl yürüyemiyor diyorlardı 2 aydır godmode açtı adam.
 
2002 seçimlerinde mevcut partinin iktidara gelme sebebinin başında muhafazakar ve liberal değerlerin birleşiminden oluşan bir sentezdi. Oysaki kademeli olarak yasakçı zihniyetin artışı kendi hanelerine negatif olarak yansımakta. Bunların başında kendi aydın kesimlerini kaybetme riskleri bulunuyor. Unutulmamalı ki kendi destekçileri içinde salt destek sağlayanların oranı sanılandan az. Bu kişiler içerisinde üst düzey ancak sesini çıkaramayan kimseler de mevcut. Seçimler yaklaşırken bu tarz hamleler kendilerine oldukça negatif yansıyacaktır.
Hatırlar mısınız bilmiyorum ancak 2013 yılında onca yasak ve baskıya rağmen, medyanın susturulup penguen belgeseli yayınlamasını sağlarken unutulmamalı ki toplumda ciddi bir kitle internet üzerinde gizli ya da açık olarak örgütlenebilmişti. Bugün sosyal medya sansürü devamında Twitter ve Telegram gibi platformların kullanımını artıracak hatta daha fazla kişinin haberlere ulaşımını sağlayacaktır.
 

Geri
Yukarı