Sosyal Medyanın Yasaklanması Hakkında

@Murat5038 Hayır onları demek istemiyorum. Demek istediğim geleneksel VPN bağlantı türlerinden çok farklı bağlantı türleri var. İşte bunlardan bazıları isteseler bile engellenemiyor.
 
Technopat hariç sosyal media platformu kullanmadığım için beni etkilemez. WhatsApp bile yok bende. Sadece TikTok ve Telegram'ın kapatılmasından yanayım.

Bu mantıkla yaklaşmak yanlış. Sıra herkese geliyor, bugüne kadar hep böyle oldu. Farklı sektörler ve iş gruplar, farklı ideolojiler, farklı siteler, hepsine sıra geldi. Hepsi böyle yaklaşıyordu zamanında. Toptan karşı durmak gerekiyor yasağa ve kısıtlamaya.

Ben hiçbirini kullanmıyorum ve sevmiyorum, ama yasak kelimesine karşı geçmişten alerjiliyim.

Yeni neslin özellikle buna alışması gerekiyor. Sadece kendi pencerenizden bakmayın herkes herkese lazım oluyor. Yanında devlet değil yine vatandaş oluyor öyle durumlarda.
 
VPN bağlantı türlerinden çok farklı bağlantı türleri var. İşte bunlardan bazıları isteseler bile engellenemiyor.
Onlar da engelleniyor ancak o kadarına kapı bırakıyorlar bilinçli kesimin işi görünsün diye. Lamer dediğimiz dahi gibi görünüp cahil kesim girmesini engelelmek için sadece bilinen yöntemleri kapatıyorlar bu tür yasaklarda.
O dediğin yöntemler de bilinir hale geldiğinde onları da engelleyecekler :D Amaç dediğim kesimi engellemek zaten.
 
Technopat zaten sosyal medya değil. Yasalara uymayan kurum olursa sadece kapanma riski var, konuyla alakası yok yani.

Güzel, TikTok ve Telegram'dan kurtulmayı kim istemez ki? WhatsApp, YouTube ve Twitter kalsa yeter bence. 18 yaş kısıtlaması da adam akıllı şekilde getirilmeli, 10 yaşındaki çocuklar hesap açıp millete küfredememeli.
 
-Ülkenin böyle bir manşet ile gündem olarak dış dünyaya rezil olmamız orası apayrı bir konu zaten.
-Reklamların çoğu Youtube üzerinden kitlelere ulaştırılıyor.
-Sosyal medya mecraları ile birçok organizasyon ve etkinlik gerçekleştiriliyor.
-Zaten onca vergi alınıyor birde kapatma olayı çıktı süper.
-Şemsiye yırtıldı açmaya zorlayanlar var.
 
Son düzenleme:
Technopat hariç sosyal Media platformu kullanmadığım için beni etkilemez. WhatsApp bile yok bende. Sadece tiktok ve Telegram'ın kapatılmasından yanayım.

Telegram neden kapatılıyor? Telegramda sadece +18 şeyler yok aynı zaman WhatsApp gibi bir program ben WhatsApp ve telegram kullanıyorum ama mesajlaşmak için.
 
Technopat hariç sosyal media platformu kullanmadığım için beni etkilemez. WhatsApp bile yok bende. Sadece TikTok ve Telegram'ın kapatılmasından yanayım.
Hiç YouTube da kullanmıyor musunuz? Ana akım medyadan uzaklaşmak için sosyal medyadan takip etmek gerekiyor. Yarın sosyal medya kapatılır, ondan sonraki gün muhalif haber yapanlar. Dur onlar zaten kapanıyordu değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı