Sosyal Medyanın Yasaklanması Hakkında

:D o tür yasak geldiğinde görürsün engelliyor mu engelelmiyor mu :D önceki sene içinde yaşandı ve kapatıldığı çoğu VPN çalışmıyor şu anda.

Onu programın veya severin yetkilileri kaldırmıştır Türkiye ile anlaşma yapıp.
@AKADAG telefon numarası gerekmiyor değil mi? Bu da her türlü kişinin istediğini rahatsız edebileceği anlamına geliyor. +18 kısmı da küçümsenemez.

+18 kısım kapansın ve ben kurumsal işlerimi WhatsApp ve telegram üzerinden yapıyorum ayrıca senin kendi telefon numarandamı yok?
 
WhatsApp, YouTube ve Twitter kalsa yeter bence.
Kapanmayacak zaten, sadece alınacak önlemlerden sadece birini göze batacak şekilde haber yapanlar sadece baskılıyor bunu.
18 yaş kısıtlaması da adam akıllı şekilde getirilmeli, 10 yaşındaki çocuklar hesap açıp millete küfredememeli.
Aynen. Kuralları uygulayan olduktan sonra zaten bu tür aşırı yasaklar da gelmez. Azıtanlar ok olduğu için bu kararlar çıkıyor. Doğmamış bebeğe birde üst yetkiliye sataşırsan o da cezasını alır askerdeki gibi bölük de alır.
Onu programın veya severin yetkilileri kaldırmıştır Türkiye ile anlaşma yapıp.
Varsayım :D Ancak değil.
 
TikTok ve Telegram umarım kapatılır. İnstagram'a da e-devlet onaylı tek kayıt hakkı bulunan bir sistem yapabilseler keşke, çok iyi olur. İnternet sapık kaynıyor, en azından kim iyi kim kötü ayıklamak zor olmaz böylece. Youtube için kesinlikle yasak getirileceğini sanmıyorum, kısıtlama olabilir belki olursa da iyi olur. Her gün Youtube'da 100 lira için kız kıza, erkek erkeğe öpüşen, Gay Lezbiyen Travesti ve çeşitli tiplerin kanallarının sürekli anasayfada olması, saçma sapan dans videoları, Türk gençlerinin ahlakını bozmaya çalışan bir ton kanal var, umarım buna bir kısıtlama getirilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı