Sosyal Medyanın Yasaklanması Hakkında

İlk yasak bu videoya gelmiş diyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sırf A Haber'e saçma dediği için videoyu kaldırtmışlar. Herhalde her 5 dakikada bir "Padişahımız çok yaşa!" demezsek bizi de kaldırırlar :D.
 
Technopat Sosyal kapanmazsa pek sorun yok çünkü İnstagram veya Twitter kullanmıyorum lakin yinede korkunç bir durum ülkemiz "Cumhuriyet" yerine Halifelik ile yönetiliyor şuan çok yazık.
 
Yorumlari okuyorum da herkes ölüyoruz, bitiyoruz feryadi içerisinde gülerek okudum ya moral oldunuz. Yani yasağı tamamiyle desteklemiyorum ama sizin gibi de olayları farklı bir şekilde boyutlandırmıyorum. Bir akıllı çıkmıs, halifelik demiş biri cıkmıs ozgürlük demis. Siz özgürlüğü baskasına hakaret biliyorsunuz. (Medyada) yanıbasında saygıda küsur yok. Bozuluyoruz kimligimiz ve benliğimizi bu internet trend popülarite fenomenite bozuyor genclerimiz içi boşaltılmış bu kavramlara kapılık tiktokda büyügünü saygısızlık, bugunlara hırsızlıklara ahmak ahmak davranıslara kadar her türlü seyi rant elde edebilmek adına paylasıyor. Gercekten bır el atılması lazımdı. He boyle mı olmalıydı surec? Bakıp göreceğiz. (Sımdı sız bu yorumada soversiniz. İşte bu yasak sizler için evet sen dostum bu yazıyı okurken söven senden bahsedıyorum.)
 
@Wollega Biz kimseye sövmüyoruz. Biz birine hakaret etmeyi özgürlükle ilişkilendirmiyoruz. Diyoruz ki adam gibi bir denetim gelsin, ama kapatılmasın! Senin dediğini de anlayabiliyorum fakat sosyal medyada 5 milyon kişi küfür ediyorsa 5 milyonu da adam gibi kullanıyor. Bilmem anlatabildim mi :)
 

Geri
Yukarı