- Makaleler
- 4
Seni anlıyorum Discord verirsen daha samimi şekilde konuşabiliriz
.
Anksiyeteyi araştırıp baktım sanırım bende var.Acil çözmen lazım bu konuyu. İstersen ilerde milyonların olsun eğer böyle bi problemin varsa çok psikolojik sorun yaşarsın(okb, anksiyete). Tavsiyem bi dövüş sanatı bul kick box gibi. Ya da fitness'a başla direk. Emin ol gerisi gelir teşekkür edersin bana bi gün.
Teurastaja.#5440Seni anlıyorum Discord verirsen daha samimi şekilde konuşabiliriz.
Ben de sizin gibiydim çocukken, ondan sonra özgüvenim cidden çok düştü ve şu an aynı bu arkadaş gibiyimSenin gibi insanları görünce gerçekten çok şaşırıyorum. Bence senin sorunun küçüklükten beri yetiştiğin ortam ve yetiştirilme tarzın. Küçük yaşlardan beri sokaklardayım.Liseyi dışarda okudum. Lisede bile baya ortam yapmıştım.Olay sende bitiyor. Kendini iyi pazarlayacaksın ağzın iyi laf yapacak sokak tabiriyle yırtık olacaksın o zaman saygı duyulan birisine dönüşüyorsun .
Ben de aynı durumu birkaç yıl evvel yaşıyordum. Ama artık eh yetti be dedim. Bundan böyle yavaş yavaş kendimi açtım. Eğer birinin sana bir şey demesinden korkuyorsan yine de söyle gitsin çünkü demeyecekler. Benim sorunum, ile senin sorunun belki farklıdır ama bence ilk önce yapmalıyım demelisin. Hatta demişsin ama bırakmışsın. Eğer bu böyle gitmez diyorsan yeniden ben değişmeliyim demen gerek.Günde 1 yada 2 saat kitap okuyorum.
O an sohbet edecek bir şey aklıma gelmiyor.
İnan hiçbir şeyi umursamıyorum akışına bıraktım ne olursa olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.