Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'de bazı güzel erkek kardeşlerim (XD), kadınları ulaşılmaz bir hale getirmiştir.
Canları sağ olsun.

Ben aşık olamıyorum. İnsanlar benden hep kaçıyor ben onlara yakınlaşmaya çalıştıkça. Yok metal dinliyormuşum, yok değişik giyiniyormuşum (mezuniyete smokin giyerek gitmediğim için) falan. O sebeple tek başıma yaşamaya karar verdim 🙂.

Biri yalnızlık mı dedi? :D

Yalnızlığımın sebebi bence iğrenç bir ortaokulda okumam. Daha 5.sınıftaki çocuk gelmiş sevgili yapıyor, kız arkadaşını öpüyor. Sizce bu normal mi? Daha geçen sene ben 8.sınıftayken, okulun ortasında öpüşen olmuştu ya. Bende bu iğrenç şeyleri yapmamak için yalnız olmaya karar verdim. Okulda çoğu ders boş geçerdi herkes saçma saçma oyunlar oynardı. Beni kaç kez çağırmalarına rağmen gitmedim yanlarına, sınava çalıştım. Erkekler teneffüste kızlara açılırken ders çalıştım. Sonuç olarak onlar meslek lisesinde ben ise iyi bir lise kazandım. Eğer sevgili yapıp ders çalışmasaydım iyi bir lise kazanamazdım. Şu an ki okulumda da kimseyle tanışmadım. Açıkçası tanışmayı da düşünmüyorum. Siz bana yetersiniz.

Aslına bakılırsa ailem yüzünden sayılabilir. Abimin hiç arkadaşı olmadığından annem benim dışarı çıkmama izin vermiyor. Arkadaşlarımda birkaç kez daveti reddelince artık beni çağırmadılar ve yalnız kaldım ne arkadaş var ne sevgili.

Yalnızlığımın sebebi bence iğrenç bir ortaokulda okumam. Daha 5.sınıftaki çocuk gelmiş sevgili yapıyor, kız arkadaşını öpüyor. Sizce bu normal mi? Daha geçen sene ben 8.sınıftayken, okulun ortasında öpüşen olmuştu ya. Bende bu iğrenç şeyleri yapmamak için yalnız olmaya karar verdim. Okulda çoğu ders boş geçerdi herkes saçma saçma oyunlar oynardı. Beni kaç kez çağırmalarına rağmen gitmedim yanlarına, sınava çalıştım. Erkekler teneffüste kızlara açılırken ders çalıştım. Sonuç olarak onlar meslek lisesinde ben ise iyi bir lise kazandım. Eğer sevgili yapıp ders çalışmasaydım iyi bir lise kazanamazdım. Şu an ki okulumda da kimseyle tanışmadım. Açıkçası tanışmayı da düşünmüyorum. Siz bana yetersiniz.

Sevgili hiçbir şeye engel değil. Her ne kadar şu an ortaokulda sevgili meselelerine tuhaf baksam da o zamanlar hızlı zamanlarımızdı. Hem sevgili ayaklarım çok iyiydi hem de derslerim. TEOG’un ilk mağdurlarındanım. %4’lük dilime girmiştim. Aynı şekilde lise de de bol bol takıldım. Üniversite sınavında ise yine iyi bir puan yapıp istediğim bölümü tutturdum.

Bazı şeyleri kendinize engel gibi görürseniz gerçekten engel olur.
Sosyale bakmaktan ne sosyalleşiyorum, ne ders çalışıyorum. Uyuşturucu gibi.

Burada aldığın iki beğeni de seni mutlu ediyordur. :)

Sosyal bir gün kapansa ne yapacaksınız acaba?

Eğer bende onlar gibi teneffüse çıkıp aylak aylak dolaşsaydım, sevgili yapıp 1 ay sonra ayrılınca depresyona girseydim, boş derslerde ders çalışmayıp sınıfta "Doğruluk mu cesaretlik mi"
oynasaydım emin ol kazanamazdım.Ayrıca ben bunları beğeni için yazmıyorum. Sosyal kapanıncaya kadar illaha ki bir dost bulurum.
Sevgili hiçbir şeye engel değil. Her ne kadar şu an ortaokulda sevgili meselelerine tuhaf baksam da o zamanlar hızlı zamanlarımızdı. Hem sevgili ayaklarım çok iyiydi hem de derslerim. TEOG’un ilk mağdurlarındanım. %4’lük dilime girmiştim. Aynı şekilde lise de de bol bol takıldım. Üniversite sınavında ise yine iyi bir puan yapıp istediğim bölümü tutturdum.

Bazı şeyleri kendinize engel gibi görürseniz gerçekten engel olur.

Burada aldığın iki beğeni de seni mutlu ediyordur. :)

Sosyal bir gün kapansa ne yapacaksınız acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı