W
WD40
Ziyaretçi
Evet arkadaşlar, var böyle bir durum. Epey zamandır farkındayım da; "Sevgili" kelimesi içeren konularda herkes yalnızlığını dışa vurmuş ve vurmaya devam ediyor. Amacım kimseyi küçük düşürmek değil. Sadece merak ettiğim için ve analiz yapmayı sevdiğim için açtım bu başlığı.
İncelemeye başlayalım.
221 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 43 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.
168 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 33 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.
Bunlar sadece ilk bakışta aklıma gelen konular. Daha niceleriyle gün geçmeksizin karşılaşıyoruz. Bugün açılan bir başka konuda da herkes yalnızlığından şikayetçi olmuş.
www.technopat.net
Sizce bu yalnızlığın sebebi ne?
Bu sorumu aslında herkese soruyorum. Hatta derin bir yalnızlık çeken arkadaşların cevaplarını daha çok merak ediyorum.
Hem, nereden bilebiliriz ki? Belki aramızdan birilerinin derdine deva oluruz...
İncelemeye başlayalım.
221 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 43 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.
168 oy "Hayır" seçeneğine gelirken sadece 33 oy "Evet" seçeneğine gelmiş.
Bunlar sadece ilk bakışta aklıma gelen konular. Daha niceleriyle gün geçmeksizin karşılaşıyoruz. Bugün açılan bir başka konuda da herkes yalnızlığından şikayetçi olmuş.
Sevgilinizle ilk buluşma anılarınız
İlk buluşmanızda utandınız mı, ne yaptınız? Modların da anısı varsa onlar da anlatsın. :D
Sizce bu yalnızlığın sebebi ne?
Bu sorumu aslında herkese soruyorum. Hatta derin bir yalnızlık çeken arkadaşların cevaplarını daha çok merak ediyorum.
Hem, nereden bilebiliriz ki? Belki aramızdan birilerinin derdine deva oluruz...
Bence teknolojiye fazla ilgi yüzünden artık insanlar sosyalleşmek istemiyor. Ya da sosyalleşemiyor. Bilemiyorum Altan, gerçekten çok karışık...