Sosyal üyelerinin yalnızlık sebebi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 196
  • Görüntüleme 13.305
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili işini önemsemiyorum da bende ki sıkıntı arkadaş meselesi. Anladım ki ben acı zaman arkadaşıymışım. Adam arkadaşıyla küsmüş sonra geliyo benle arkadaş oluyor. Bunlar barışıyorlar sonra bir daha benle konuşmuyor.

Türkiye'deki genç kızlarda kendini bulunmaz hint kumaşı sanma hastalığı görüyorum. Erkeklerde de keza her gördüğüne asılma durumu var. (Herkes böyle demiyorum ama benim gözlemlediğim büyük bir çoğunluk bu yönde.) Ben daha kendi dertlerim ile uğraşamazken kız arkadaş bulmakla ve ilişkimi yürütmekle uğraşacak biri değilim açıkçası, o kadar çalkantıya gelemiyorum ben ilişki profesörü değilim. Arkadaş manasında çevremde insan var ama görüştüğüm kimsem yok neredeyse doğru düzgün. Dost dersen ne arar!
Yalnızız ne yapalım, bu elimdeki hayatı kendimizi en iyi geliştirecek şekilde harcamalıyız görüşündeyim, sonuçta birinin peşinde koştuğun yılların bir daha geri gelmeyecek. Herkesin görüşü farklıdır benimki de böyle, normalde sevgilim yok konularına yazmazdım ama bu biraz psikoanaliz gibi olmuş, güzel geldi yazayım dedim.

Genelde ulaşamadığı şeyi kötüleme huyu var milletin. Hiç sevgilisi olmamış, böyle iyiyim diyor. Gençler, evden çıkmayıp; herhangi bir aktiviteye hobiye zaman ayırmayıp; sosyal yaşantınıza, kişisel bakımınıza önem vermezseniz hayatınızın aşkını nerede bulmayı planlıyorsunuz?

Sosyal'i de yalnızlığını atmak, gelecek 3-5 beğeniyle mutlu olmak için kullananların sayısı aşırı fazla. Kendini kandıranlar olacaktır, kandırmayın. Hayat bu değil. Ne kadar erken fark ederseniz sizin için o kadar iyi.

Aslında yalnız da sayılmam ama sevgiliyse mesele bırak gitsin. Aşka inanmıyorum.

Sevgili işini önemsemiyorum da bende ki sıkıntı arkadaş meselesi. Anladım ki ben acı zaman arkadaşıymışım. Adam arkadaşıyla küsmüş sonra geliyor benle arkadaş oluyor. Bunlar barışıyorlar sonra bir daha benle konuşmuyor.

Hayat işte. Her zaman birisinin lafını dinleyip hareket etmiyoruz, edemiyoruz. Bazen yaşayarak öğretiyor kime güvenilip kime güvenilmeyeceğini.

İyi tarafından bakın. En azından insanları artık daha çok tanıyorsunuz. İlerleyen zamanlardaki arkadaşlık ilişkilerinizde daha ince eleyip sık dokursunuz artık. :)

Türkiye'deki genç kızlarda kendini bulunmaz hint kumaşı sanma hastalığı görüyorum. Erkeklerde de keza her gördüğüne asılma durumu var.
@Rashmore
Aslında bu ikisi birbirine tamamen bağlı. Erkekler kadınları/kızları çok abarttığı için kadınlar/kızlar da kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor.

Şu an bir sevgiliye ihtiyaç duymuyorum. Ciddi bir ilişkim olmayacak zaten. Eninde sonunda bir şekilde terk edileceğim. Bu yüzden gerek yok. İlerleyen zamanlarda, belli bir yaşa gelince olacak tabii. Ama şuan için gerekli değil.

Bu olaya lise yıllarında tamamen "hawli, fenomen jojuk" olarak bakılıyor bence. Gayet de doğru bana kalırsa. Lise yıllarında veya daha erken yaşlarda sevgili yapmanın tamamen zaman kaybı olduğunu düşünüyor ve gereksiz buluyorum.

Ayrıca, yalnız olmayı seven bir insanım. Kalabalık bir ortamdan daha çok 2-3 kişinin olduğu bir ortamı, veya yalnız olmayı yeğlerim. Kendimi de hiçbir zaman yalnız hissetmediğim için bu gibi durumları da kafaya takmıyorum :)

Genelde ulaşamadığı şeyi kötüleme huyu var milletin. Hiç sevgilisi olmamış, böyle iyiyim diyor. Gençler, evden çıkmayıp; herhangi bir aktiviteye hobiye zaman ayırmayıp; sosyal yaşantınıza, kişisel bakımınıza önem vermezseniz hayatınızın aşkını nerede bulmayı planlıyorsunuz?

Sosyal'i de yalnızlığını atmak, gelecek 3-5 beğeniyle mutlu olmak için kullananların sayısı aşırı fazla. Kendini kandıranlar olacaktır, kandırmayın. Hayat bu değil. Ne kadar erken fark ederseniz sizin için o kadar iyi.

Gülümsettin dostum dibine kadar haklısın hayatımda gördüğüm en saçma şey bir insan neden sosyalde istatistik kasmaya çalışır ki kendilerini kandırıyorlar böyle iyiyim ailemle mutluyum diyerek.

Hayat işte. Her zaman birisinin lafını dinleyip hareket etmiyoruz, edemiyoruz. Bazen yaşayarak öğretiyor kime güvenilip kime güvenilmeyeceğini.

İyi tarafından bakın. En azından insanları artık daha çok tanıyorsunuz. İlerleyen zamanlardaki arkadaşlık ilişkilerinizde daha ince eleyip sık dokursunuz artık. :)

@Rashmore
Aslında bu ikisi birbirine tamamen bağlı. Erkekler kadınları/kızları çok abarttığı için kadınlar/kızlar da kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor.
Artık takmıyorum zaten hatta iyi ki onlarla arkadaş değilim. Ancak bu olay iki üç kere olunca bende bir sorun olduğunu düşünüp üzülüyordum. Karantina gelince bir sorunum olmadığını anladım ve mutlu olmaya başladım.

Sevgilim yok ama kaliteli diyebileceğim dostlarım var😃 Bu yalnızlık sayılmıyor sanırım.
Ha olsun ister misin deseler olsun derim. Tipim yüzünden şu duyguyu bi' tadamadım😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı